Το μολύβι ματιών είναι το προϊόν που μπορεί να αλλάξει το σχήμα των ματιών μας και αποτελεί από τα basic προϊόντα ενός μακιγιάζ.

Αρκεί να το χρησιμοποιήσουμε σωστά και να αντιληφθούμε που και πώς πρέπει να το εφαρμόσουμε για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ένα καφέ και μαύρο μολύβι είναι τα πασπαρτού καλλυντικά που έχουμε οι περισσότερες στο νεσεσέρ μας, ακόμη και όσες δεν προτιμούμε το έντονο μακιγιάζ. Εκτός όμως από αυτές τις βασικές αποχρώσεις σε μολύβια ματιών, υπάρχουν και οι πιο ιδιαίτερες, αυτές που δεν είναι τόσο συνηθισμένες και όμως τις προτιμούν κορυφαίοι makeup artists. Μία από αυτές που ταιριάζει σε κάθε σχήμα ματιού είναι το μπορντώ. Το μπορντώ μολύβι ματιών ταιριάζει σε καστανά, γαλανά, μελαχρινά, πράσινα, σε ό,τι απόχρωση ματιών μπορούμε να σκεφτούμε.

image

Είναι μία απόχρωση που κυριαρχεί και στα social media σε looks influencers και το βλέπουμε να συνδυάζεται εύκολα. Με κόκκινα χείλη, με nude ή ροζ, με ζωηρά ζυγωματικά σε ροζ ή κοραλί απόχρωση αλλά και με έντονα κοψίματα σε απόχρωση του καφέ, μόνο του στις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων αλλά και με έντονες σκιές σε γήινες κυρίως αποχρώσεις στο άνω κινητό βλέφαρο.

Το μπορντώ μολύβι ματιών ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα καλλυντικό που χαρίζει εντυπωσιακό βλέμμα και μπορεί να φορεθεί τους χειμερινούς μήνες που αναζητάμε το πιο smokey look αλλά και το καλοκαίρι που η μαυρισμένη επιδερμίδα είναι το βασικό χαρακτηριστικό στο πρόσωπό μας.

 

To μπορντώ μολύβι θα δώσει βάθος στο βλέμμα, θα αναδείξει το χρώμα των ματιών και αναμφισβήτητα δε θα περάσει απαρατήρητο από κανέναν.




agrinio24.gr