Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε να παρουσιάσει το φετινό «Survivor» και αποκάλυψε τους λόγους που δεν προχώρησε τελικά η συμφωνία. Παράλληλα ανέφερε πως αυτό που τον ενοχλεί στο φετινό κύκλο είναι πως συνεχώς μπαίνουν νέοι παίκτες, κάτι που χαλάει την άγνοια που έχουν οι διαγωνιζόμενοι.

image

«Δεν το βλέπω πολύ. Ξεκίνησα να το βλέπω λίγο γιατί είχαμε κάνει και τις συζητήσεις να το παρουσιάσω. Είναι διαφορετικό όμως. Το ότι προστίθενται παίκτες κάθε τόσο χαλάει την άγνοια που είναι και το βασικό. Οι συζητήσεις που είχαμε κάνει έγιναν περίπου ένα μήνα πριν ξεκινήσει όλο αυτό, αλλά τελικά δεν προχώρησαν. Ο Γιώργος κούμπωσε πολύ στο φετινό Survivor και μπράβο του γιατί κατάλαβα ότι έφυγε ξαφνικά αλλά εγκλιματίστηκε αμέσως. Εγώ θα το παρουσίαζα μόνος μου, η συζήτησε έγινε εφόσον δε θα το παρουσίαζε ο Σάκης αλλά δεν προχώρησε.

Μου στέλνουν πολλά μηνύματα στα social media, δεν πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο Survivor που έχει γίνει. Μόνο και μόνο από το ότι οι παίκτες ενημερώνονται από τις προσθήκες για το τι γίνεται. Η τοποθεσία είναι διαφορετική. Το ψάρεμα είναι πολύ σημαντικό και η τοποθεσία που μπορεί να σου δώσει ψάρια. Στη δική μας περιοχή είχε πολύ κύμα. Δεν τα βλέπαμε τα ψάρια. Είμαι βέβαιος ότι βιώνουν δυσκολίες τα παιδιά και να είναι υγιής.

Να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά. Μου έδωσε την ευκαιρία για προτάσεις η αναγνωρισιμότητα. Μπήκα στην ηθοποιία με πολύ σεβασμό και το Τατουάζ που ήταν ήδη ένα επιτυχημένο σίριαλ», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

govastileto.gr



Πηγή