Θέλουμε ψηλά ζυγωματικά; Θαυμάζουμε τη φρεσκάδα της JLO;  Μας αρέσουν οι έντονες γωνίες στο πρόσωπο; Μπορούμε να αποκτήσουμε όλα τα παραπάνω με τη βοήθεια του μακιγιάζ. Μη φανταστείτε ότι χρειάζονται πολλά προϊόντα ή κάποια δύσκολη τεχνική contouring. Αρκεί να έχουμε ένα ρουζ ή ένα μπρόνζερ και το κατάλληλο πινέλο εφαρμογής. Η κατάλληλη εφαρμογή τους και η σωστή απόχρωση μπορεί να βελτιώσει οπτικά κάθε ατέλεια της δομής του προσώπου.

 Για ψηλά ζυγωματικά

Εντοπίζουμε το σημείο απ’ όπου ξεκινούν τα ζυγωματικά μας, σ τη γραμμή των μαλλιών.  Περνάμε ελαφρώς το πινέλο από πάνω τους με ανοδική φορά.

Tip: Για μεγαλύτερη έμφαση, χρησιμοποιούμε ένα highlighter ή ένα φωτεινό κονσίλερ στην εξωτερική πλευρά του οστού της κόγχης των ματιών.

Για λάμψη υγείας

Τα ελαφρώς ροζ μάγουλα είναι σημάδι νεότητας και καλής υγείας. Θέλουμε να αποκτήσουμε χρώμα και λάμψη υγείας στη στιγμή; Επιλέγουμε ένα ρουζ σε φυσικό τόνο και το απλώνουμε στα σημεία του προσώπου που παρατηρούμε ότι κοκκινίζουν όταν γυμναζόμαστε.

Για πιο ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα

Τοποθετούμε ελάχιστο ρουζ ακριβώς πάνω από το κινητό βλέφαρο μέχρι το τόξο των φρυδιών.

Για αίσθηση λίφτινγκ

Απλώνουμε το ρουζ με ανοδική φορά προς τα ψηλά σημεία των ζυγωματικών. Εξίσου σημαντικό με τη σωστή τοποθέτηση και την απόχρωση, είναι και η επιλογή της κατάλληλης φόρμουλας. Συνήθως, η κρεμώδης υφή δίνει τη φυσική φρεσκάδα που επιζητάμε.

Tip: Απλώνουμε το κρεμώδες ρουζ αμέσως μετά το μέικ απ και όχι μετά την πούδρα για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Για να δημιουργήσουμε γωνίες

Ρουφάμε τα μάγουλά μας και απλώνουμε ένα μπρόνζερ στα βαθουλώματα κατά μήκος των ζυγωματικών.

Για να κάνουμε πιο στρογγυλό το πρόσωπο

Αν  έχουμε μακρόστενο σχήμα προσώπου, απλώνουμε το μπρόνζερ στο στεφάνι γύρω από τη γραμμή των μαλλιών και στο πηγούνι. Ιδανικά για άψοφγη εφαρμογή, χρησιμοποιούμε ένα πινέλο με γωνία.



agrinio24.gr