Το 2020 ήταν και εξακολουθεί να είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά που προσδιορίστηκε κατά κύριο λόγο από την πανδημία του Covid-19. Που επηρέασε τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα. Σε κοινωνικό, οικογενειακό, επαγγελματικό, πολιτικό και φυσικά οικονομικό επίπεδο, θέτοντας σε δοκιμασία άτομα, οικογένειες και την κοινωνία ολόκληρη.

Προκειμένου να διαπιστώσει πόσο πολύ έχουμε επηρεαστεί όλοι μας από την πανδημία η Ford διεξήγαγε την ένατη ετήσια παγκόσμια έρευνά της «Looking Further with Ford» σε 14 χώρες και τα αποτελέσματα έχουν πραγματικά ενδιαφέρον.

Έτσι λοιπόν το 69% των ερωτηθέντων δήλωσε συγκλονισμένο από τις ανατρεπτικές αλλαγές σε όλο τον κόσμο. Σε ερώτηση για το πόσο καλά έχουν προσαρμοστεί στις αλλαγές κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το 53% απάντησε ότι η προσαρμογή «ήταν δυσκολότερη από όσο είχα φανταστεί», ενώ το 47% δήλωσε ότι ήταν «ευκολότερη από όσο είχα φανταστεί». Για τις νεότερες γενιές ήταν δυσκολότερο συγκριτικά με τις μεγαλύτερες ηλικίες: το 63% της Γενιάς Ζ (διάδοχοι των millennials, γεννηθέντες μετά το 1996) δήλωσε ότι η προσαρμογή ήταν δυσκολότερη από όσο είχε φανταστεί, έναντι του 42% της γενιάς Baby Boomers που απάντησε το ίδιο.



Πηγή