«Αυτή είναι η τελευταία μου διαθήκη» ανέφερε το έγγραφο. «Θα πρέπει να αντικαταστήσει όλα τα προηγούμενα έγγραφα. Σε περίπτωση θανάτου μου, οποιαδήποτε μέρα μετά την παραπάνω ημερομηνία, θέλω το 100% των κεφαλαίων μου να κατανεμηθούν ισάξια στα παιδιά μου Άντι, Κάια, Λάρι τζούνιορ, Τσανς και Κάνον».

Το έγγραφο είχε ημερομηνία 17 Οκτωβρίου 2019 – δύο μήνες μετά την υποβολή διαζυγίου από την έβδομη σύζυγό του, Σον Σάουθγουικ Κινγκ. Η διαθήκη γράφτηκε επίσης, λιγότερο από έναν χρόνο προτού τα παιδιά του Άντι και Κάια πεθάνουν με διαφορά 23 ημερών ο ένας από τον άλλον το καλοκαίρι του 2020.

Υπενθυμίζεται ότι ο  Larry King πέθανε στις 23 Ιανουαρίου σε ηλικία 87 ετών στο ιατρικό κέντρο Cedars Sinai στο Λος Άντζελες. Ο θάνατός του ήρθε αφότου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό τον Δεκέμβριο, οδηγώντας τον σε νοσηλεία. Μετά τον θάνατό του, η τελευταία του σύζυγος, η 61χρονη Σάουγουικ Κινγκ, δήλωσε πως ο παρουσιαστής πέθανε από μόλυνση από σηψαιμία κι όχι από κορωνοϊό.

«Ήταν μία μόλυνση, ήταν σηψαιμία» είπε στο Entertainment Tonight. «Ήταν έτοιμος να φύγει, μπορώ να σας το πω αυτό. Ξέρετε, δεν ήθελε ουσιαστικά ποτέ να πεθάνει, αλλά το μικρό γλυκό του σώμα, είχε χτυπηθεί τόσες πολλές φορές από τόσα πολλά πράγματα και μόλις ακούσαμε την λέξη κορωνοϊός, σοκαριστήκαμε. Τον νίκησε όμως, πληρώνοντας βέβαια και ένα τίμημα και στη συνέχεια μια άσχετη μόλυνση ήταν αυτή που τον σκότωσε».

image



Πηγή