Όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου, η ηθοποιός από την Ινδία υπέστη σχολικό εκφοβισμό λόγω καταγωγής από τις συμμαθήτριές της, όταν ήταν 15 ετών και ζούσε πλέον στην Αμερική.

«Μου έλεγαν “Γύρνα πίσω στη χώρα σου” ή “Πήγαινε πίσω στον ελέφαντά σου” καθώς πέρναγα από τους διαδρόμους. Τα κορίτσια σε αυτή την ηλικία θέλουν απλά να πουν κάτι που θα σε πονέσει. Πλέον, στην ηλικία που είμαι σήμερα, αντιλαμβάνομαι πως τις περισσότερες φορές συμβαίνει λόγω ανασφάλειας. Τότε όμως το είχα πάρει προσωπικά. Βαθιά μέσα σου, αρχίζει να σε “τρώει”. Κλείστηκα στον εαυτό μου και ήθελα να είμαι αόρατη. Η αυτοπεποίθησή μου είχε εξαφανιστεί», αποκάλυψε η ίδια.

Γράφοντας αυτό το βιβλίο, η ηθοποιός ελπίζει να βοηθήσει ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια θέση ή ταλαιπωρούνται από χαμηλή αυτοπεποίθηση.

«Οι ανασφάλειες γίνονται πολύ μικρές όταν αρχίσεις να μιλάς για αυτές με κάποιον που εμπιστεύεσαι: έναν θεραπευτή ή έναν σύμβουλο. Οι άνθρωποι τείνουν να περνούν στην απομόνωση τις πιο σκοτεινές στιγμές τους και αυτό είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν», συμβουλεύει.

image



Πηγή