Με αφορμή την τριήμερη διαδικτυακή προβολή, μέσω live streaming, της τελευταίας του παράστασης «Φεγγάρι από χαρτί» στο Εθνικό θέατρο, ο Μιχάλης Ρέππας παραχώρησε συνέντευξη, μέσω Skype στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ και τη Νάντια Κοντογεώργη.

Ο σεναριογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα στον χώρο του θεάτρου και στο γεγονός ότι πλέον πολλές θεατρικές παραστάσεις παρουσιάζονται, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού, στη μικρή οθόνη.

Ειδκότερα, ο Μιχάλης Ρέππας ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Η καημένη παράσταση μας κόπηκε δυο φορές από τον κορονοϊό. Ήταν άτυχο αυτό το έργο μας. Δεν πειράζει, ελπίζω να το απολαύσουν οι θεατές σε αυτή την λίγο περίεργη πρόσληψη που μπορεί να έχει κανείς από μια οθόνη.

Γιατί το θέατρο είναι για να είναι ζωντανό και όχι να το βλέπουμε από οθόνες, αλλά ας ελπίσουμε να έχει ένα αρκετά ικανοποιητικό δείγμα και από την οθόνη.

Στους καιρούς που ζούμε πώς αλλιώς; Αυτό που δεν μου αρέσει πολύ εμένα είναι οι κωμωδίες. Επειδή αυτό το έργο μας δεν είναι ακριβώς κωμωδία, αλλά είναι ένα έργο που έχει όλη τη δοσολογία, μια εικόνα τοπίου θα έλεγα στην καρδιά της δεκαετίας του ΄60».

newsbeast.gr



Πηγή