Η Citroën πιστή στην εταιρική της υπογραφή “Inspired By You – Εμπνεόμαστε από εσάς”, εμπνέεται από τους πελάτες της και τις ανάγκες τους και λανσάρει τη νέα ειδική έκδοση του SUV C3 Aircross, C-Series. Η ειδική έκδοση C-Series είναι η κορυφαία στιγμή του SUV μοντέλου της Citroën, η οποία με τον πληρέστερο εξοπλισμό στην κατηγορία του και δελεαστική τιμή, κάνει το C3 Aircross μια πραγματικά μοναδική πρόταση στην αγορά των compact-SUV.

Μια νέα ειδική έκδοση από τη Citroën για ένα από τα best seller της, το C3 Aircross έρχεται στην δημοφιλή κατηγορία των B-SUV. Με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό, σε εξαιρετική τιμή, το SUV Citroën C3 Aircross στην έκδοση C-Series, αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά της μάρκας για την οποία η κορυφαία άνεση και η προηγμένη τεχνολογία, είναι στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα με το DNA της. Με στυλιστικά χαρακτηριστικά που κάνουν την ειδική αυτή έκδοση να ξεχωρίζει, αλλά και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, η έκδοση C-Series υπογραμμίζει την καλύτερη στιγμή του μοντέλου.

Το SUV C3 Aircross C-Series ξεχωρίζει χάρη στα μοναδικά ανοδιώμενα πλαίσια σε σκούρο κόκκινο χρώμα (Deep Red) που εντοπίζονται στους προβολείς και στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Παράλληλα, η διακριτική σήμανση με την ονομασία της έκδοσης “C-Series” βρίσκεται ανάγλυφη στις εμπρόσθιες πόρτες κάτω από τους καθρέπτες, δημιουργώντας την αίσθηση της ξεχωριστής επιλογής για το compact SUV της Citroën. Το SUV C3 Aircross C-Series, είναι εξοπλισμένο με νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών στο σχέδιο MATRIX, έχει πίσω φυμέ τζάμια που τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του και διατίθεται με Bi-Ton οροφή σε λευκό ή μαύρο χρώμα.



Πηγή