Τα βέλη της κατά συναδέλφων της έστρεψε με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου.

Απευθύνεται σε αυτούς που επιλέγουν να σιωπήσουν ακόμα και τώρα, έπειτα από τα όσα έχουν συμβεί και τις σοκαριστικές ιστορίες βιασμού και κακοποίησης που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram αποφάσισε να μοιραστεί ορισμένες από τις σκέψεις της, με τους ακολούθους της.

Η ίδια έγραψε λοιπόν τα εξής:

«Και βγάλτε τα metoo και μη σκατού. Απλά όταν έρχεται η ώρα μιλήστε υπέρ άλλων. Ή πείτε αυτά που σας συνέβησαν. Και όχι κοτζάμ άνθρωποι 50 plus να λέτε, δεν θέλω να στεναχωρήσω τη μάνα μου. Για ποιο πράγμα;

Που σας καταπάτησε κάποιος; Τι να πουν τα παιδιά που βγήκαν και είχαν να αντιπαρέλθουν όλη την Ελλάδα; Και να πουν δημόσια ότι βιάστηκαν με μονόζυγα. Αυτά μάνα δεν έχουν; Που θα πληγωθεί;

Λέει η άλλη “μέτρια ηθοποιός” και καλά να συμπαρασταθεί κι αυτή, και σε κατ΄ιδίαν συνομιλία μας, που τη ρωτάω

Γιατί θα έπρεπε να μιλήσω τώρα!!” Ευτυχώς δεν ήμουν παρούσα (αλλά τα είχα ακούσει όλα)! Ούτε όταν είχε έρθει η ώρα να μιλήσετε για καταφανή εργασιακό βιασμό, σφυρίζατε κοιτάζοντας το ταβάνι ή ξορκίζατε το κακό φτύνοντας τον κόρφο σας.

Τα μούτρα σας να φτύνετε καλύτερα.

Άιντε όλοι, με κορδέλες επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι και μι του.

Κι όταν μιλάμε εμείς με κάθε ευκαιρία τραμπουκισμού εσείς να πίνεται καφέ με την ηδονική ηρεμία του “μακριά από εμάς” και του “μη μιλάς, εμείς θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα;”. Αν περίμενε το φίδι από σας… Σειχτίρ νε. Αηδία»



Πηγή