Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μίλησε το πρωί της Παρασκευής μέσω Skype ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα γεγονότα που καθημερινά συγκλονίζουν σχετικά με τις καταγγελίες από συναδέλφους του, για κακοποίηση που έχουν βιώσει στον εργασιακός τους χώρο.

«Πρώτον δεν έχω υπάρξει φίλος και συνεργάτης μόνο με ένα από τα πρόσωπα που καταγγέλλονται, έχω υπάρξει στενός συνεργάτης και φίλος με τουλάχιστον 2 από τα πρόσωπα που καταγγέλλονται. Είναι θεμιτή η ανάγκη του κόσμου να καταλάβει τι γίνεται, τα πράγματα τα οποία ακούγονται είναι αποτρόπαια και φρικτά. Δεν είμαι ούτε ο πρόεδρος του ΣΕΗ ο εξαιρετικός κύριος Μπιμπίλας που κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

Αυτή δεν είναι η δική μου δουλειά, εγώ έχω υπάρξει φίλος με τουλάχιστον 2 από τα πρόσωπα που καταγγέλλονται, σας ξανά λέω λοιπόν πως οι πράξεις που λέγονται γίνονται εν κρυπτό και αυτό νομίζω ότι το καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε. Να πω ότι με κανέναν από τους ανθρώπους αυτούς δεν κάναμε παρέα στην καθημερινότητα μας. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι κάνει κάποιος όταν γυρνάει σπίτι του. Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου και μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα για μένα», είπε αρχικά ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

image

Κατόπιν πρόσθεσε: «Είναι μία επίθεση που βιώνω χρόνια και νομίζω ότι δεν έχει να κάνει μόνο με τις συνεργασίες μου και τις φιλίες μου στο θέατρο… Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα προσπαθεί να ενώσει και να είμαι ψύχραιμος. Έχω ακούσει απίστευτα ψέματα για το δικό μου πρόσωπο. Ξέρω πως έχω σταθεί, δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα είμαι πολύ εντάξει στις σχέσεις μου και στην δουλειά μου, μπορώ να παραπέμψω σε οποίον θέλω να το επιβεβαιώσει. Εγώ έγινε πέρυσι το καλοκαίρι 50 χρονών… τα ψέματα που έχω ακούσει για εμένα είναι αδιανόητα… Αν παρακολουθούσα όλα αυτά που γράφονται για εμένα θα έπαιρνα ηρεμιστικά. Τον λογαριασμό μου τον έκλεισα 12 Ιανουαρίου πριν γίνει το #metoo, για προσωπικούς λόγους επειδή βαρέθηκα, για να συγκεντρωθώ στην δουλειά μου. Το έψαξαν κατόπιν εορτής και θεώρησαν ότι έχω κάτι να κρύψω, έχω ακούσει ότι έχω εμπλακεί μέχρι και σε μαχαιρώματα… Όσα ακούγονται είναι απολύτως ψευδές και κανείς από το περιβάλλον μου δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, σε καμία προσπάθεια συγκάλυψης, δεν είναι η δουλειά μου δεν έχω λόγο να το κάνω…».

govastileto.gr



Πηγή