ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις 04.03 ο Άρης στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον και αντικείμενα εκπαίδευσης που σε γεμίζουν νέα γνώση. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και επικοινωνιακές συναλλαγές που έχουν πολλά να σου προσφέρουν. Στις 20.03 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια και την μελαγχολία. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα που σου δίνεται ώστε να προωθήσεις σχέδια που μπορεί να έχεις και σε ενδιαφέρουν έντονα. Στις 21.03 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να εκφράσεις με αμεσότητα τις προσωπικές σου ανάγκες. Προσοχή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Ζυγό στις 28.03 σε καλεί να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν συνεργασίες και σχέσεις με γνώμονα τους μελλοντικούς σου στόχους. Η ωριμότητα και η εκλογίκευση των καταστάσεων θα σε βοηθήσουν να δεις ποια είναι τα καλύτερα δείγματα που θα εκτονώσουν τις δυσκολίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Υδροχόο μέχρι τα μέσα του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να προκύψουν πρόσωπα που θα σε στηρίξουν απόλυτα σε αυτά που θέλεις να πετύχεις καθώς έχουν πίστη και ελπίδα ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα παίξουν ιδιαίτερα ευνοϊκό ρόλο στους στόχους σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά ο Κρόνος από τον Υδροχόο επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σε βοηθά να θέσεις τα απαραίτητα θεμέλια σε σχέδια που μπορεί να έχεις. Παράλληλα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να ξεκαθαρίσεις το φιλικό σου περιβάλλον καθώς αναγνωρίζεις πια ποια πρόσωπα μπορούν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια και ποιες φιλικές σχέσεις δεν μπορούν να προχωρήσουν καθώς δεν μπορούν να προσεγγίσουν την ιδιοσυγκρασία σου. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα αυξάνει σημαντικά ρυθμούς καθώς ο Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σου δίνει την ευκαιρία να κινητοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα. Κοντινές αποδράσεις, θέματα επιμόρφωσης και συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία θα σε απασχολήσουν με θετικό τρόπο.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13.03 σου δίνει την ευκαιρία να αφουγκραστείς την ψυχή σου και να μπεις σε μία εσωτερική διεργασία αντιμετωπίζοντας κατάματα ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Δεν θα είναι εύκολο να μην ευαισθητοποιηθείς και συγκινηθείς με αναμνήσεις και καταστάσεις που δήλωσες και άφησαν το αποτύπωμά τους μέσα σου. Καλό είναι να μην επιτρέψεις σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα αφού η ανάγκη είναι ωραιοποίησης πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν δεν σου επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να κλείσεις οποία υπόθεση σε βαραίνουν ψυχολογικά με γνώμονα την διαίσθηση και όχι το έντονο συναίσθημα που μπορεί να σου προκαλεί. Στα μέσα του μήνα η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σε βοηθά να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για δύο στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα σε ενθουσιάσουν, είναι απαραίτητο όμως να μην βιαστείς σε αποφάσεις καθώς με ευκολία μπορεί να κάνεις λάθη λόγω των ψευδαισθήσεων που κυριαρχούν. Προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς το πιθανότερο είναι να αποκρύπτουν τα πραγματικά τους κίνητρα.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στροφή σε οικονομικά ζητήματα θα πραγματοποιήσεις στις αρχές του μήνα καθώς ο Άρης περνάει στους Διδύμους στις 04.03 και σου δίνει την ώθηση να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Καλό είναι να θυμάσαι ότι η απολυτότητα δεν θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς με την απαραίτητη αρμονία και ψυχραιμία όποια θέματα σε απασχολούν έντονα. Αντίθετα το πείσμα μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους γύρω σου και κυρίως από πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι. Στις 20.03 ο Ήλιος περνάει στον Κριό και πέρνα σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας καθώς ήρθε η ώρα να μπει σε μία διαδικασία απολογισμού του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Στις 21.03 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό ενισχύοντας τον συναισθηματισμό στην προσωπική σου ζωή στο μέγιστο. Η ανάγκη να απολαύσεις το ταίρι σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα θα δημιουργήσει ένα άκρως ονειρικό και τρυφερό περιβάλλον για δύο. Στις 28.03 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Δείχνεις υπευθυνότητα και μεθοδικότητα και αυτό θα οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές λύσεις.

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας από τον Υδροχόο μέχρι τα μέσα του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που προβάλλονται μπροστά σου. Είναι απαραίτητο βέβαια να μην σε διακατέχει αμετροέπεια καθώς με το να γίνεις υπερβολικός σε όλα τα επίπεδα δεν θα μπορέσεις να αντιληφθείς ποια πρόταση είναι η ενδεδειγμένη για εσένα. Από τα μέσα του μήνα και μετά ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σε καλεί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες στο πεδίο της καριέρας. Δεν αποκλείεται να νιώθεις την πίεση να αυξάνεται και τις απαιτήσεις ιδιαίτερα των ανώτερων σου να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Να θυμάσαι μόνο ότι αυτή η περίοδος μπορεί να είναι δύσκολη όμως θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική και θα σε βοηθήσει να δείξεις τι μπορείς να καταφέρεις την επαγγελματική σου ζωή. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις με αργούς και σταθερούς ρυθμούς σε οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ιδιαίτερα πεισματικές συμπεριφορές που δεν θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις όπως θα ήθελες τους στόχους σου. Αντίθετα θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και εμπόδια από πρόσωπα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13.03 δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία νέα αρχή που μπορεί να αφορά στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά έχεις. Δεν αποκλείεται παράλληλα να επικεντρωθείς στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς νέα πρόσωπα έρχονται για να συγκεντρώσουν την προσοχή με την δημιουργικότητα και τις πρωτότυπες ιδέες τους. Είναι απαραίτητο όμως να μην προχωρήσεις σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις δείχνοντας εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής καθώς τα φαινόμενα απατούν και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση. Εμπιστεύσου την διαίσθηση και την διορατικότητα σου καθώς θα σε κατευθύνουν στον ορθό δρόμο προστατεύονταν σε. Στα μέσα του μήνα η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να βιώσεις στιγμές ανεξαρτησίας μέσα στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε βέβαια να μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει καχυποψία και ψυχρότητα μεταξύ σας. Δημιούργησε ένα πλαίσιο κοινών στόχων που θα σε βοηθήσει να κινηθείς μαζί με το ταίρι σου και να δημιουργήσετε μία μοναδική ομάδα δράσης. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν με τον πρωτότυπο τρόπο σκέψης και την ιδεολογία τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Έχεις την πρωτοβουλία των κινήσεων καθώς ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου στις 04.03 και σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου, καλό είναι βέβαια να μην παρασυρθείς σε παρορμητικές και επιθετικές συμπεριφορές που μπορεί να σε εκθέσουν και να δημιουργήσουν ένταση με τους γύρω σου. Στις 23 ο Ήλιος περνάει στον Κριό και σου δίνει τη δυνατότητα να αφήσεις πίσω τις επαγγελματικές δυσκολίες επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου στο φιλικό περιβάλλον. Στις 21.03 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και σε βοηθά να εκδηλώσεις προσωπικό βηματισμό εντός της προσωπικής σου ζωής. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον εκφράζουν τον θαυμασμό τους και σε εντυπωσιάζουν με τα συναισθήματά τους. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28.03 σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν την προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σχέσεις. Δεν θα διστάσεις να δείξεις αυτοπεποίθηση, ρεαλισμό και ψυχραιμία όπου χρειάζεται καθώς αυτά τα συστατικά θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας από τον Υδροχόο μέχρι τα μέσα του μήνα σε βοηθά να βιώσεις στιγμές έντονης αισιοδοξίας. Μπορεί να προωθήσεις σχέδια που αφορούν την εκπαίδευση και ανώτερες σπουδές, νομικές υποθέσεις και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό. Γεγονός είναι ότι μπορείς να καταφέρεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου καθώς έχεις την συμπαντική εύνοια που απαιτείται και να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο από τα μέσα του μήνα και μετά επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σε βοηθά να βάλεις γερά θεμέλια σε σχέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον και υποθέσεις που αφορούν την εκπαίδευση. Είναι δεδομένο ότι θα κουραστείς για να πετύχεις στόχους που αφορούν την παιδεία όμως να ξέρεις ότι ικανοποίηση που θα νιώσεις όταν ολοκληρώσεις την προσπάθεια σου θα είναι μοναδική. Ο Άρης στο ζώδιό σου από τα μέσα του μήνα επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σου δίνει την ευκαιρία να κινητοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι λόγω της νευρικότητας και της επιθετικής διάθεσης που μπορεί να εκδηλώσεις καθώς θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες τις 13.03 σου δίνει την ευκαιρία να αφουγκραστείς τι πραγματικά θέλεις και σε ικανοποιεί στην επαγγελματική σου ζωή. Όμως δεν είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα ώστε να πάρεις πρωτοβουλίες καθώς είναι πιθανό οι αυταπάτες και οι ψευδαισθήσεις να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές και αποτυχίες. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες ευκαιρίες και προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καθώς τα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου. Είναι προτιμότερο να μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη σε όποιον σε πλησιάζει αφού είναι πιθανό να μη σου δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Στα μέσα του μήνα η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σε βοηθά να λάμψεις στο πεδίο της καριέρας καθώς η κοινωνικότητα σου δημιουργεί το καλύτερο δυνατό περιβάλλον ώστε να προωθήσεις τις ικανότητες και την δουλειά σου. Μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν καθώς εντυπωσιάζονται από την προσωπικότητα και το ταπεραμέντο σου. Καλό είναι βέβαια να μην εκλογικεύεις τα συναισθήματα προσπαθώντας να τα ταυτίσεις με την επαγγελματική σου εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους στις 04.03 νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή στον εαυτό σου καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον εργασιακό χώρο καθώς παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου μπορεί να υπάρξουν και να επηρεάσουν την προσωπική σου εξέλιξη. Στις 20.03 ο Ήλιος περνάει στον Κριό αυξάνοντας κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο. Οι απαιτήσεις είναι πολλές όμως έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου για αυτό μην διστάσεις να αξιοποιήσεις αυτήν την περίοδο. Στις 21.03 Αφροδίτη περνάει στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν και σε προσωπικό επίπεδο. Στίχοι 28.03 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που προκύπτουν στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Η έντονη διαίσθηση σου και η αποφασιστικότητα θα σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ποια πορεία πρέπει να ακολουθήσεις.

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Υδροχόο μέχρι τα μέσα του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσει σε οικονομικές συναλλαγές με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν με αισιόδοξο τρόπο. Παράλληλα ψυχολογικά παίρνει σημαντικές ανάσες καθώς αντιμετωπίζεις ανασφάλειες και φόβους με αποφασιστικότητα καθησυχάζοντας τον εαυτό σου και πετώντας από πάνω σου ενοχές που σε βάραιναν. Από τα μέσα του μήνα και μετά ο Κρόνος στον Υδροχόο επηρεάζει σημαντικά πιθανές οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις καθώς καλείσαι να περιοριστείς σε μία καινούργια κατάσταση. Οφείλεις να αναλάβεις περισσότερες οικονομικές ευθύνες σε σχέση με τρίτους και αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου και να δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος. Προσοχή τις αμφιβολίες που πιθανά έρχονται στην επιφάνεια και λειτουργούν αρνητικά στη σχέση σου. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Άρης από τους Διδύμους σε καλεί να είσαι προσεκτικός στον εργασιακό χώρο καθώς υπάρχει παρασκήνιο που επηρεάζει την εξέλιξη σου. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί και να νιώσεις πλήρως απογοητευμένος. Φρόντισε να ξεφύγεις από μελαγχολικές τάσεις που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και να ασχοληθείς με την δημιουργία και την τέχνη που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13.03 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ζητήματα εκπαίδευσης που αφορούν την πνευματική σου ωρίμανση καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε εντρυφήσεις σε αντικείμενα πόσο κεντρίζουν την προσοχή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν και να αφορούν την προσωπική σου ζωή καθώς είναι πολύ πιθανό να σε ενθουσιάσουν ενώ η πραγματικότητα δεν είναι αυτή που βλέπεις. Φρόντισε να αποφύγεις ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που θα σε οδηγήσουν στην απογοήτευση και να αποφύγεις να δώσεις την εμπιστοσύνη σου σε πρόσωπα που δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το τι θέλουν από σένα. Στα μέσα του μήνα η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε βοηθά να βιώσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου σαν να είναι η μοναδική. Η αισιοδοξία οδηγεί σε στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς που θα βοηθήσουν σημαντικά τη σχέση να αποβάλει προβλήματα και να ξεφύγει από την ρουτίνα. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα συγκεντρώσουν την προσοχή καθώς σε ενδιαφέρει να έρθεις πιο κοντά με αυτούς που έχουν διαφορετική ιδεολογία ή κουλτούρα από εσένα.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στους Διδύμους στις 04.03 και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθεί αντικείμενα που ενδιαφέρουν το φιλικό σου περιβάλλον, κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις με πρόσωπα που σας ενώνει η ίδια ιδεολογική αντίληψη των πραγμάτων. Είναι γεγονός ότι θέλεις να εμβαθύνεις σε ομαδικές δράσεις και να προσφέρεις τον καλύτερό σου εαυτό σε μία συλλογική προσπάθεια που μπορεί να λειτουργήσει ευνοϊκά στον κοινωνικό σου περίγυρο. Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20.03 αυξάνοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου. Στις 21.03 Αφροδίτη περνάει στον Κριό ενισχύοντας την γοητεία και τη λάμψη που θα γίνει άμεσα αισθητή στην προσωπική σου ζωή. Βιώνεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Στις 28.03 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Δεν αποκλείεται μέσα από επαφές να προκύψουν σημαντικές συνεργασίες που ήρθαν για να μείνουν στη ζωή σου. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων σε βοηθά να κατευθυνθείς θετικά και να δώσεις τις καλύτερές σου ιδέες.

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας από τον Υδροχόο επηρεάζει μέχρι τα μέσα του μήνα το δεκαήμερο σου και σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Η περίοδος αυτή είναι η καλύτερη για νέες συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις καθώς οι νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσει δυσκολίες και να προχωρήσεις σε ένα επόμενο και πιο αισιόδοξο στάδιο για εσένα. Από τα μέσα του μήνα και μετά ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε επηρεάζει και δεν αποκλείεται να αυξήσει σημαντικά τις ευθύνες και την πίεση από τους γύρω σου. Είναι απαραίτητο να δείξεις ψυχραιμία και να μην απογοητευτείς από συμπεριφορές προσώπων που είναι σημαντικά για εσένα καθώς φαίνεται ότι μπορεί να πάρουν αποστάσεις ξεκαθαρίζοντας την θέση τους. Στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει σημαντικά το δεκαήμερο σου και σου δίνει την ευκαιρία με επιταχύνουν σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Μπορείς να δραστηριοποιηθείς σε ομαδικές προσπάθειες καθώς επιθυμείς να βάλεις το δικό σου λιθαράκι σε κοινωνικές δράσεις που θα ανακουφίσουν αδύναμες ομάδες.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13.03 σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να σχετίζονται με τρίτους. Είναι γεγονός ότι δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων και αυτό μπορεί να επηρεάσει την κρίση σου. Άρα καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις αυτό το χρονικό διάστημα καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε λάθη που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό και την ψυχολογία σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες που μπορεί να δημιουργήσουν έντονο καρδιοχτύπι αφού το πιθανότερο είναι να εξιδανικεύουν την κατάσταση και να μην είναι ειλικρινείς απέναντί σου. Παράλληλα υπερβολικά σενάρια στο μυαλό σου μπορεί να οδηγήσουν στο να χάσεις το μέτρο και να δημιουργήσεις σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου. Η Αφροδίτη στα μέσα του μήνα από τους Ιχθύες ενισχύει τις ανασφάλειες και την καχυποψία που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή. Μείνε μακριά από σκηνές ζηλοτυπίας που θα θορυβήσουν το ταίρι σου και φρόντισε να απολαύσεις στιγμές πάθους που θα απογειώσουν τη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στους Διδύμους στις 04.03 και αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο. Είναι βέβαιο ότι θα αναγκαστείς να πιεστείς ώστε να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει καθώς οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Παράλληλα όμως είναι βέβαιο ότι έχεις την ευκαιρία να δείξεις πόσα μπορείς να πετύχεις και αυτό θα λειτουργήσει ευνοϊκά στην πορεία της καριέρας σου. Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20.03 και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές που αφορούν τρίτους. Η καχυποψία μπορεί να σε ταλαιπωρήσει για αυτό είναι καλύτερο να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου έχω πει να δώσει τον σωστό τόνο στις αποφάσεις σου. Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό στις 21.03 και σε καλεί δεν χαλιναγωγήσεις ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου. Είναι σημαντικό να αποφύγεις παραλογισμούς και καχυποψία που θα οδηγήσουν σε σκληρές με το ταίρι σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28.03 σου δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Δεν αποκλείεται να υπάρξει η στήριξη από το εργασιακό περιβάλλον καθώς φαίνεται ότι αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλλεις σε όλα τα επίπεδα.

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Υδροχόο μέχρι τα μέσα του μήνα αυξάνει κατακόρυφα τις καθημερινές υποχρεώσεις και δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει ιδιαίτερο άγχος και νευρικότητα λόγω των πολλών απαιτήσεων. Να θυμάσαι όμως ότι φροντίζει να σε προστατεύει σε πιθανές εργασιακές αναταραχές που μπορεί να προκύψουν αυτό το χρονικό διάστημα. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο από τα μέσα του μήνα και μετά σε καλεί να δουλέψεις σκληρά και να δείξεις τι μπορείς να προσφέρεις σε όλα τα επίπεδα. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν αμείβεσαι με τον τρόπο που θα ήθελες ή δεν σου δείχνουν την εκτίμηση που σου αξίζει τα πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος. Θυμήσου μόνο ότι μετά το πέρας αυτής της διέλευσης η προσπάθειά σου θα ανταμειφθεί στο ακέραιο. Επιβαρυντικά λειτουργεί και ο Άρης στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα από τους Διδύμους καθώς οφείλεις να διεκπεραιώσει σημαντικές υποθέσεις και να αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες. Πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου και ανώτερη σου έχουν υψηλές απαιτήσεις από εσένα, όμως είναι γεγονός ότι έχεις την υπευθυνότητα και την εργατικότητα που χρειάζεται για να ανταποκριθεί στο ακέραιο σε ότι έχεις αναλάβει. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε αδιαλλαξία και πείσμα που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13,03 δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς με σημαντικά ζητήματα που προκύπτουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να σε πλησιάσουν πρόσωπα που θέλουν να επωφεληθούν από εσένα προτείνοντας σημαντικές συμφωνίες και συναλλαγές. Καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις έχοντας την εντύπωση ότι όλα είναι ιδανικά. Με ευκολία μπορείς να εξαπατηθείς από αυτούς που δεν είναι ειλικρινείς και ξεκάθαροι απέναντί σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην προσωπική σου ζωή καθώς το ταίρι σου μπορεί να θολώσει την εικόνα της πραγματικής κατάστασης στη σχέση σας. Παράλληλα νέα πρόσωπα μπορεί να σε προσεγγίσουν και να φαίνονται ιδανικά για εσένα. Όμως είναι απαραίτητο να πάρεις χρόνο ώστε να διαπιστώσεις αν πραγματικά μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που έχεις ανάγκη. Η Αφροδίτη στα μέσα του μήνα από τους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να φλερτάρεις και να κοινωνικοποιηθείς. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με νέα πρόσωπα που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικερδής για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στην 04.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους και σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς με ζητήματα εκπαίδευσης και μόρφωσης που σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί να προκύψουν καθώς ανοίγονται μπροστά σου νέοι ορίζοντες που αφορούν την παιδεία και την επαγγελματική σου πορεία. Δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς νιώθεις αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και αυτό κεντρίζει την προσοχή των πάντων. Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20,03 εντείνοντας την ανάγκη για συνεργασία και έντονη συντροφικότητα. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κρατήσεις τις ισορροπίες ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που απασχολούν την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Στις 21.03 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό ενισχύοντας την γοητεία και την εξωστρέφεια. Νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά. Στίχοι 28.03 η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Κριό σου δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν στις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Η ωριμότητα και η υπευθυνότητα που δείχνεις θα παίξει καταλυτικό ρόλο ώστε να εξελιχθούν θετικά και μακροπρόθεσμα οι οποίες καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

2ο δεκαήμερο

Με τον Δία από τον Υδροχόο να επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι τα μέσα του μήνα σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με ένα νέο πρόσωπο που μπορεί να γεμίσει με πάθος και ενθουσιασμό τη ζωή σου. Παράλληλα μπορείς να ξεπεράσεις ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σου καθώς νιώθεις αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και αυτό εκδηλώνεται αμέσως το περιβάλλον σου. Γεγονός είναι ότι η συναισθηματική γενναιοδωρία θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε ζητήματα παιδιών που μπορεί να σε απασχολούν. Από τα μέσα του μήνα ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε επηρεάζει και σε καλεί να αξιολογήσεις την προσωπική σου ζωή καθώς ήρθε η ώρα να βάλεις γερά θεμέλια στη σχέση σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν τριβές με το ταίρι σου που όμως μπορούν να ξεπεραστούν καθώς μπορείς να διαπιστώσεις ότι το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου είναι το ιδανικό για να προχωρήσεις μαζί του σε ένα επόμενο στάδιο. Στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Άρης στους Διδύμους φροντίζει να αυξήσει σημαντικά την ενεργητικότητά σε ότι αφορά ζητήματα εκπαίδευσης καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εντρυφήσεις και αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που πραγματοποιείται στις 13.03 μπορεί να δημιουργήσει μία πόλη κατάσταση που θα επηρεάσει την εργασιακή καθημερινότητα και θα αυξήσει το άγχος κατακόρυφα. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από προτάσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως γεγονός είναι ότι δημιουργούν ένα πλαίσιο ψευδαισθήσεων που θα οδηγήσουν στην απογοήτευση. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε πιθανές επιλογές που μπορεί τελικά να μην είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα. Καλό είναι επίσης να θυμάσαι ότι το άγχος μπορεί να επηρεάσει την υγεία σου για αυτό φρόντισε να βάλεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα άσκηση που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την έντονη ενέργεια και να ξεφύγεις από τη μελαγχολία και την εσωστρέφεια. Με την Αφροδίτη στα μέσα του μήνα από τους Ιχθύες να σε επηρεάζει σου δίνεται η δυνατότητα να ισορροπήσεις τις σχέσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον που μπορεί να είχες προβλήματα. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής καθώς θα σε βοηθήσει να αυξήσεις την ενέργειά σου ώστε να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε ένα δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα και σε πολλές ευθύνες στο εργασιακό περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους στις 04.03 είναι γεγονός ότι αυξάνεται η επιθυμία να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν άγχος. Το ψυχικό σθένος που έχεις μη με σημαντικό για να μην πτοηθείς από πιθανές δυσκολίες και εμπόδια που μπορεί να υπάρξουν. Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20.03 και σου δίνει την δυνατότητα με επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας και εργασιακές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Καλά θα κάνεις να αποβάλεις το άγχος και να μην επιτρέψεις στη γκρίνια και την επικριτικότητα να επηρεάσουν τη σχέση σου. Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό στις 21.03 βοηθώντας σε να τακτοποιήσεις υποθέσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον που μπορεί να είχαν δημιουργήσει ένταση στην καθημερινότητα. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28.03 ενισχύει τον συναισθηματισμό που μπορεί να θολώσει την σκέψη. Καλά θα κάνεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου ώστε να ξεπεράσεις ψευδαισθήσεις και να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας και της οικογένειας που μπορεί να σε απασχολούν.

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας από τον Υδροχόο μέχρι τα μέσα του μήνα και βοηθά να εξισορροπήσεις ζητήματα στο οικογενειακό περιβάλλον. Γεγονός είναι ότι μπορείς να προχωρήσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιδιώκοντας να κλείσεις συμφέρουσες συμφωνίες για εσένα. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο από τα μέσα του μήνα και μετά σε επηρεάζει έντονα και σε καλεί να αναλάβει σημαντικές ευθύνες στον οικογενειακό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι πιέζεσαι ψυχολογικά καθώς η κυκλοθυμία και η καταπιεσμένη οργή κάνουν την εμφάνισή τους όμως είναι απαραίτητο να ξεπεράσεις κάθε δυσάρεστη σκέψη και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και οικεία πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη. Ο Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο του μήνα καθώς δημιουργεί ένα πιο απαιτητικό περιβάλλον στην καθημερινότητα που μπορεί να σε κουράσει. Καλά θα κάνεις να έχεις προγραμματίσει με τον καλύτερο δυνατό και ακριβή τρόπο τις υποχρεώσεις σου ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Γεγονός είναι ότι οι αυξημένες απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν στο εργασιακό περιβάλλον ζητούν και περισσότερη ενέργεια από εσένα για αυτό οφείλεις να φροντίσεις την σωματική σου υγεία όσο καλύτερα γίνεται.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13.03 αγγίζει το περιβάλλον της προσωπικής του ζωής και μπορεί να δημιουργήσει μία ιδανική ατμόσφαιρα που ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα πρωταγωνιστήσουν. Καλό είναι όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου αυτή την περίοδο καθώς μπορεί να σε προσεγγίσουν έχοντας στο μυαλό τους διαφορετικά πράγματα από αυτά που δείχνουν. Οι αυταπάτες δεν θα επιτρέψουν να ξεχωρίσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που μπορεί να θέλουν να εκμεταλλευτούν τα συναισθήματα. Οι μέρες είναι ιδανικές για εσένα που ασχολείσαι με δημιουργικά ενδιαφέροντα και την τέχνη καθώς έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις όσο καλύτερα γίνεται τις δημιουργίες σου και να λάβεις την καταξίωση που θέλεις. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες στα μέσα του μήνα σε επηρεάζει σημαντικά καθώς φροντίζει να ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την γοητεία σου. Νέα πρόσωπα μπορεί να σε προσεγγίσουν που θα είναι ιδανικά για εσένα, φρόντισε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό εκδηλώνοντας τα συναισθήματά σου στον μέγιστο βαθμό. Ο δεσμευμένος έχεις την δυνατότητα να βιώσεις μοναδικές στιγμές χαράς και πάθους με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες και κακή διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους στις 04.03 αυξάνεται η ένταση και ο ανταγωνισμός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κάτι που σε προβληματίζει ιδιαίτερα. Καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς θα χρειαστεί να αποκρούσεις αρκετές επιθέσεις από το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν σε νέες συνεργασίες στην επαγγελματική σου ζωή. Στις 20.03 ο Ήλιος περνάει στον Κριό στρέφοντας την προσοχή σου στην αισθηματική ζωή και σε ότι αφορά παιδιά και δημιουργία. Νιώθεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Στις 21.03 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και σου δίνει την δυνατότητα να γοητεύσεις με την προσωπικότητά σου τα πρόσωπα που θέλεις να κατακτήσεις και να βρίσκονται στη ζωή σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28.03 σε καλεί να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν το φιλικό σου περιβάλλον ή την προσωπική σου ζωή. Σημαντικό είναι να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία καταθέτοντας προτάσεις που είναι ρεαλιστικές και δείχνουν ότι έχεις διάθεση να βρεις την χρυσή τομή στα πράγματα.

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας από τον Υδροχόο μέχρι τα μέσα του μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις με θετικό τρόπο θέματα που μπορεί να απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον. Γεγονός είναι επίσης ότι θα σου δοθεί η ευκαιρία να εμβαθύνεις σε σχέση με αντικείμενα εκπαίδευσης και γνώσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έντονα και να σε βοηθούν να αναλάβεις περισσότερες πληροφορίες. Απόλαυσε στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με νέα πρόσωπα που έρχονται κοντά σου και σου κεντρίζουν την προσοχή. Από τα μέσα του μήνα και μετά ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε καλεί να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές όμως απαιτεί από εσένα σημαντική προσπάθεια και ωριμότητα. Οφείλεις να εργαστείς σκληρά για να αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται νέες συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. Προσοχή το τρίτο δεκαήμερο του μήνα καθώς ο Άρης από τους Διδύμους φορτίζει την ατμόσφαιρα στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων και δημιουργεί ανταγωνιστικές διαμάχες με σύντροφο και συνεργάτες. Οφείλεις να κρατήσεις ισορροπίες και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου ώστε να επεκτείνεις επαγγελματικές συνεργασίες χωρίς να υπάρξουν κόντρες και εντάσεις.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13.03 σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς με ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να σε φορτίζουν συναισθηματικά. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από υπερχειλίσεις και συναισθηματικά ξεσπάσματα που δεν θα σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά καθώς τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σου θα παίξουν αρνητικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις. Παράλληλα καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις όπως η έναρξη της δικής σου οικογένειας ή η μετακόμιση σου από την πατρική καθώς πιθανότατα να ανακαλύψει στην πορεία ότι έκανες λάθη που τελικά θα σου στοιχίσουν. Φρόντισε να αφουγκραστείς αυτήν την περίοδο συναισθήματα δικά σου και τον άλλον και να κινηθείς αργότερα μόνο με γνώμονα το κοινό καλό όλων. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες στα μέσα του μήνα σε βοηθά να φτιάξεις τον προσωπικό σου χώρο όπως φαντάζεσαι καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να έχει ζεστή ατμόσφαιρα ώστε να υποδέχεσαι σε τα κοντινά σου πρόσωπα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περιττές σπατάλες που μπορεί να σου κοστίσουν καθώς η ανάγκη για διακόσμηση μπορεί τελικά να οδηγήσει σε περιττά έξοδα που αργότερα θα μετανιώσεις. Πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να εκδηλώσουν έντονα συναισθήματα για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους καλείσαι να αντιμετωπίσεις δύσκολες καθημερινές συνθήκες καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές για εσένα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στον εργασιακό χώρο. Δεν αποκλείεται αυτή η περίοδος να αποτελέσει έναυσμα για την βελτίωση της σωματικής και πνευματικής σου υγείας καθώς είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά την ενέργεια που οφείλεις να έχεις. Η άσκηση και ένα πρόγραμμα διατροφής θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς σημαντικά. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20.03 στρέφει την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις χρόνο με πρόσωπα που σου χαρίζουν ζεστασιά και τρυφερότητα. Στις 21.03 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει στον προσωπικό σου χώρο διαμορφώνοντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού της 28.03 σε καλεί να κλείσεις υποθέσεις επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως που σε απασχολούν σημαντικά. Δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι οικονομικά αξίζει στον επαγγελματικό χώρο καθώς νιώθεις ότι έχεις καταβάλει σημαντική προσπάθεια και μπορείς να έχεις το αντίτιμο που σου αναλογεί.

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας από τον Υδροχόο επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι τα μέσα του μήνα και σε βοηθάει να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν έτσι ώστε να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν. Γεγονός είναι ότι υπάρχει ένα προστατευτικό δίχτυ σε οικονομικό επίπεδο που καλείσαι να το αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα αργότερα. Ο Κρόνος στον Υδροχόο από τα μέσα του μήνα και μετά σε επηρεάζει καθοριστικά και σε καλεί να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου σε ότι αφορά έξοδα και ανάγκες. Ήρθε η ώρα να αντιληφθείς ποια είναι αυτά που μπορούν να σε ικανοποιήσουν στον απόλυτο βαθμό και να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου. Δεν αποκλείεται να περιορίσεις έξοδα λόγω αλλαγών που μπορεί να υπάρξουν στο οικονομικό πεδίο, καλό είναι να μην απογοητευτείς και να αξιοποιήσεις αυτή την περίοδο ώστε να μάθεις πράγματα για εσένα. Ο Άρης από τους Διδύμους το τρίτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς εντατικά με υποθέσεις της καθημερινότητας που σε απασχολούν. Παράλληλα όμως σε φορτίζει ψυχολογικά και αυτό μπορεί να φέρει άγχος και νευρικότητα που τελικά θα δημιουργήσει προβλήματα κυρίως με τους γύρω σου.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13.03 σε βοηθά να στραφείς σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον και να μπει σε μία διαδικασία διερεύνησης που θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τι πραγματικά θέλουν το δικό σου πρόσωπο από εσένα. Καλό είναι όμως να μην εμπιστευτείς άκριτα αυτά που ακούς γιατί υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν ψευδή και αυταπάτες που τελικά θα σε απογοητεύσουν. Φρόντισε ακόμα να μείνεις μακριά από οικονομικές υποθέσεις και εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να υπάρξουν αυτή την περίοδο καθώς δεν έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και μπορεί να εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν σε συμφέρουν. Σε προσωπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν καθώς νιώθεις ότι έχουν κάτι ονειρικό και μαγικό. Καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός καθώς μόνο ο χρόνος θα δείξει αν πραγματικά σου ταιριάζουν. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες στα μέσα του μήνα σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις πιο κοντά με νέα πρόσωπα όσο κεντρίζουν το ενδιαφέρον νοητικά. Καλό είναι βέβαια να μην εμπλακείς σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν και να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς με ένα πρόσωπο που έχει το ίδιο επικοινωνιακό ταπεραμέντο με εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στους Διδύμους στις 04.03 και σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς δυναμικά και αποφασιστικά σε προσωπικό και δημιουργικό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι θα διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα προσπαθήσεις να το κατακτήσεις με όλο σου το είναι. Η συναισθηματική η γενναιοδωρία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις, όμως καλό είναι να αποβάλλεις τον εγωισμό που μπορεί τελικά να σε εκθέσει. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20.03 σου δίνεται η δυνατότητα να στραφείς στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορείς να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα. Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 21.03 αυξάνει την ανάγκη για φλερτ σε όλα τα επίπεδα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28.03 με την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε θέματα που μπορεί να απασχολούν το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον καθώς ήρθε η ώρα να κλείσεις ότι μπορεί να σε ανησυχεί και να σου δημιουργεί ένταση.

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας από το ζώδιό σου σε επηρεάζει καθοριστικά μέχρι τα μέσα του μήνα καθώς σε βοηθά να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που έρχονται στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Γεγονός είναι ότι μπορείς να προωθήσεις σχέδια που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή με γνώμονα το μέλλον καθώς νιώθεις αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για αυτό που μπορείς να καταφέρεις. Με τον Κρόνο από το ζώδιό σου να επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τα μέσα του μήνα και μετά νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβεις ευθύνες και να οριοθετηθείς έναντι των άλλων. Δεν αποκλείεται να αυξηθεί η πίεση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο όμως μην φοβηθείς να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι. Ψυχολογικά μπορεί να νιώθεις απογοητευμένος όμως να ξέρεις ότι αυτό το χρονικό διάστημα είναι ένα στάδιο ωρίμανσης που θα παίξει καταλυτικό ρόλο για την προσωπική σου πορεία. Ο Άρης στους Διδύμους σε επηρεάζει σημαντικά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και σου δίνει ώθηση για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις στιγμές χαράς και πάθος την προσωπική σου ζωή. Η γενναιοδωρία και η αυτοπεποίθηση που εκδηλώνεις θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Μείνε μακριά από εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα σου στοιχίσουν.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13.03 δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να αφορούν οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις. Γεγονός είναι ότι δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα της οικονομικής ευρωστίας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττές σπατάλες ή ανοίγματα που τελικά θα σου στοιχίσουν. Καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής σε ότι αφορά κινήσεις και δεσμεύσεις που μπορεί να έχουν μακροχρόνιο αντίκτυπο αφού δεν θα είναι εύκολο αργότερα να αλλάξεις τα δεδομένα. Χρειάζεται να πάρεις απαραίτητα αποστάσεις από τα πράγματα έτσι ώστε να δεις με ρεαλισμό και πρακτικότητα πως πρέπει να κινηθείς. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες στα μέσα του μήνα σε βοηθά να ισορροπήσεις σε οικονομικό επίπεδο καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να βρεις τα μέσα που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Προσοχή σε περιττά έξοδα και σπατάλες που αργότερα θα μετανιώσεις όμως θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σου. Το πάθος του πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή για αυτό και μπορείς να δημιουργήσεις άκρως ρομαντικό σκηνικό για δύο που θα απογειώσει τη σχέση σου.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στους Διδύμους στις 04.03 και επηρεάζει σημαντικά τις οικογενειακές σχέσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σε γεμίζουν θυμό. Η καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου δεν είναι εύκολο να ελεγχθεί και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες και αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν το οικογενειακό σου περιβάλλον. Πιθανό είναι ακόμα να ασχοληθείς με εργασίες που μπορεί να προκύψουν σε ακίνητη περιουσία σου. Στις 20.03 ο Ήλιος στον Κριό στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε οικονομικές υποθέσεις καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε σταθερή βάση. Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό στις 21.03 ενισχύοντας την ανάγκη για καλοπέραση και όμορφες στιγμές με πρόσωπα που νιώθεις πολύ κοντά σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28.03 σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Φρόντισε να ισορροπήσεις την καχυποψία σου και να μην επιτρέψεις σε καταστάσεις του παρελθόντος θα επηρεάσουν την κρίση σου. Αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις καθώς θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από βαρίδια που τελικά επηρεάζουν την ψυχολογία σου.

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας από τον Υδροχόο σε επηρεάζει σημαντικά μέχρι τα μέσα του μήνα καθώς φροντίζει να αναδείξει κρυφές πτυχές του εαυτού σου με τις οποίες ακόμα παλεύεις. Φρόντισε να αξιοποιήσεις καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και να εντρυφήσεις σε ότι αφορά τον εσωτερισμό καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις σημαντικά και να δεις κατάματα πληγές του παρελθόντος που ακόμα υπάρχουν. Από τα μέσα του μήνα και μετά ο Κρόνος από τον Υδροχόο επηρεάζει το δεκαήμερο σου και δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς σε μία νέα βάση με καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος που ακόμα σε επηρεάζουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονο παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο που θα σε εμποδίσει σε δράσεις και αυτό θα είναι αρκετό για να σε απογοητεύσει. Ο Άρης στους Διδύμους στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα φορτίζει με ένταση και συναισθηματισμό την διάθεσή σου και αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο οικογενειακό περιβάλλον. Δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με οικεία πρόσωπα που νιώθεις ότι με την συμπεριφορά σου σε καλούν να διαχειριστείς ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε πληγώνουν και σε επηρεάζουν.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 13.03 σου δημιουργεί την ανάγκη για μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Αυτή είναι αρχή μπορεί να είναι σαρωτική καθώς ο συναισθηματισμός σε κατακλύζει και δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σου από δω και στο εξής. Καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικό σε όποιο σχέδιο μπορεί να προκύψει αφού ενθουσιάζεσαι με ευκολία και μπορείς να δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν είναι ξεκάθαρα απέναντί σου. Παράλληλα η ανάγκη σου να δημιουργήσεις μπορεί να οδηγήσει σε δεσμεύσεις και υποσχέσεις που τελικά δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιήσεις. Οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να μην εκτεθείς πιστεύοντας σε μεγαλεπήβολα λόγια και δίνοντας μεγάλες υποσχέσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου στα μέσα του μήνα φροντίζει να ενισχύει την γοητεία σου και αυτό είναι αρκετό για να προχωρήσεις σε νέες γνωριμίες και οικονομικές υποθέσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Οφείλεις όμως να αφήσεις στο περιθώριο τον υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό καθώς αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να δείξεις κατανόηση στις ανάγκες των άλλων έτσι ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία.

Πηγή: myastro.gr, govastileto.gr



agrinio24.gr