Για την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, αυτή στις «Άγριες Μέλισσες» όπου υποδύθηκε τον γιατρό της Ελένης Σταμίρη όσο εκείνη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, μίλησε Νίκος Λαϊνόπουλος, το πρωί της Τετάρτης, στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ.

Ο ηθοποιός, του οποίου το κανονικό επάγγελμα είναι δικηγόρος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο ρόλος που έχει ζηλέψει είναι αυτός του δικηγόρου της Ελένης.

«Δεν γνωρίζω αν θα ξαναμπώ στη σειρά. Ίσως αν χρειαστούν γιατρό γιατί εκεί στο Διαφάνι δεν κάθονται… φρόνιμα, επομένως όλο και κάτι θα γίνει. Ο Βόσκαρης θα είναι διοικητής στο τμήμα του χωριού, οπότε θα μπλέξουν οι καταστάσεις. Δεν γνωρίζω όμως τι θα συμβεί με αυτή τη συνύπαρξη, του Βόσκαρη και της Ελένης στο χωριό.

Με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο έχουμε κρατήσει επαφές. Οι Άγριες Μέλισσες είναι η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση, αλλά με το ερασιτεχνικό θέατρο ασχολούμαι 18 χρόνια. Έχω ζηλέψει το ρόλο του δικηγόρου της Ελένης. Μου έχει συμβεί σε δικαστήριο να μου πει δικαστής ότι με παρακολουθεί στη σειρά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Λαϊνόπουλος.

newsbeast.gr



Πηγή