Κάποιες μέρες αποδεικνύονται απλά υπέροχες, καλύτερες απ’ ότι θα περιμέναμε, όταν σηκωνόμασταν νυσταγμένοι από το κρεβάτι το πρωί. Κάποιες άλλες είναι απλά καλές. Και ύστερα, υπάρχουν και οι άλλες. Οι κακές.

Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;

Καθάρισε το σπίτι ή οργάνωσε το γραφείο σου

Αν όλες τις υπόλοιπες μέρες το καθάρισμα μοιάζει με αγγαρεία, τώρα μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο. Έτσι κι εσύ θα ξεδώσεις και ο χώρος σου θα είναι καθαρός και έτοιμος για την επόμενη μέρα.

Πάρε τηλέφωνο ένα φίλο ή μια φίλη

Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι το βάρος και η στεναχώρια μειώνονται όταν μοιράζεσαι με δικούς σου ανθρώπους. Γι’αυτό κι εσύ κάλεσε όποιον σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα και μοιράσου τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου.

Φτιάξε μία playlist

Ίσως όχι μία πρόταση που θα περίμενες να βρεις εδώ. Προσπάθησε όμως όσο έχεις ακόμα την ένταση αυτής της κακής μέρας να φτιάξεις μία playlist που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Έτσι, θα την έχεις έτοιμη και για όλες τις επόμενες κακές μέρες.

Πιες πολύ νερό

Συχνά μέσα στη αναστάτωση, ξεχνάς κάτι βασικό. Η κατανάλωση νερού θα κάνει αυτόματα το σώμα σου να αισθανθεί πολύ καλύτερα. Ύστερα θα ακολουθήσει και το πνεύμα. Συνδύασε και το αγαπημένο σου comfort food και σιγά σιγά άφησε πίσω σου τα άσχημα συναισθήματα.



agrinio24.gr