Η Βίκυ Καγιά μέχρι πρότινος αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι του Greece’s Next Top Model. Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης 15/4, το Star εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν ότι η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει για 6η σεζόν να παρουσιάζει το Shopping Star, ενώ θα είναι και η οικοδέσποινα του ανανεωμένου Dancing With The Stars.

«Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο «Shopping Star», την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού «Dancing With The Stars», που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

image

Πέραν της αδιαμφισβήτητης εμπειρίας της και των γνώσεών της για το χώρο της μόδας, ο χαρακτήρας, το χιούμορ και οι αξέχαστες ατάκες της βοήθησαν στο να αφήσει το στίγμα της και να μείνει στη συνείδηση του κοινού ως η βασίλισσα του GNTM.

Πάρε μια γεύση από τις απολαυστικές ατάκες που μας έκαναν να κλάψουμε… από τα γέλια!

govastileto.gr



Πηγή