Η Σάρον Στόουν στα 63 της χρόνια δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την Κάθριν Τρεμέλ, την ηρωίδα που υποδύθηκε στην ταινία σταθμό Βασικό Ένστικτο. Είναι το ίδιο όμορφη, απλά περισσότερο αποκαλυπτική, όχι στο ντύσιμο, αλλά στα όσα πέρασε στο πλατό για να ερμηνεύσει τη γυναίκα μυστήριο, που έχει καθηλώσει έκτοτε πολλές γενιές κινηματογραφόφιλων ανά τον κόσμο.

Η Σάρον Στόουν στα απομνημονεύματα της που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 30 Μαρτίου με τίτλο «The Beauty of Living Twice» μιλάει για το πώς ο ρόλος αυτός την καθιέρωσε ως ηθοποιό, αλλά παραλίγο κόντεψε να την κάνει να χάσει τα λογικά της. Η ίδια έχει πει πολλές φορές ότι ένα εγκεφαλικό, το οποίο μερικά χρόνια αργότερα απείλησε τη ζωή της, την έκανε να δει τη ζωή με άλλα μάτια και να βάλει την καριέρα της σε διαφορετική τροχιά.

Αναφερόμενη συγκεκριμένα στη σκηνή της ανάκρισης, όπου ένα σταύρωμα των ατελείωτων ποδιών της αποκάλυψε στους θεατές ότι δεν φορά εσώρουχο , η Σάρον Στόουν γράφει στο βιβλίο της ότι ο σκηνοθέτης Πολ Βερχόβεν την είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα φαινόταν τίποτα απολύτως και ότι έπρεπε να βγάλει το σλιπ της για να μην αντανακλά το άσπρο στο φως. Σκοπός, όπως της είχε πει, ήταν να δημιουργείται η ιδέα της απουσίας του, όχι όμως και αυτή να είναι ορατή από όλους όσους είδαν την ταινία.

«Αφού τέλειωσε το γύρισμα της ταινίας, κλήθηκα να τη δω. Όχι μόνο εγώ με τον σκηνοθέτη, όπως θα υπέθετε κάποιος, με δεδομένη τη συγκεκριμένη υπαινικτική σκηνή, αλλά μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο ατζέντηδες και παραγωγούς, οι οποίοι δεν είχαν καμιά σχέση με την ταινία», γράφει η ίδια στο απόσπασμα του βιβλίου που δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες το περιοδικό Vanity Fair. «Έτσι ακριβώς είδα τον κόλπο μου για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη», λέει η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός.

Ο σκηνοθέτης έχει υποστηρίξει και στο παρελθόν ότι οι σχετικές δηλώσεις της Σάρον Στόουν είναι ψέματα, θέτοντας ευθαρσώς το ερώτημα ότι αφού δεν της άρεσε γιατί το έκανε. Η όμορφη ηθοποιός που έχει αποκαλύψει ότι σε άλλη ταινία της έχει ζητηθεί να κάνει έρωτα με συμπρωταγωνιστή της για να υπάρχει αληθινή χημεία στη σκηνή, απαντά και σε αυτό λέγοντας ότι το να είσαι σούπερ σταρ στο Χόλιγουντ στη δική της εποχή σήμαινε: «παίξε μπάλα αλλιώς φύγε από το γήπεδο».

Πηγή: nypost.com

vradini.gr



Πηγή