Είναι αλήθεια πως οι οι προτιμήσεις και φαντασιώσεις των αντρών στον ερωτικό τομέα είναι διαχρονικές (φαντασιώνονται πολλά φιλιά χαμηλά, πολλές ερωτικές παρτενέρ -ακόμα και ταυτόχρονα- και γενικά σκέφτονται και θέλουν το σεξ όλη μέρα)! Για εμάς, όμως, αυτό είναι το επιφανειακό κομμάτι.

Αποφασίσαμε να ψάξουμε πιο βαθιά και σου παρουσιάζουμε όσα πρέπει να κάνεις για να τον τρελάνεις.

Τι θέλει τελικά από εσένα;

Να νιώθεις άνετα με αυτό που είσαι και να μην τον ντρέπεσαι. Μπορεί για εσένα κάποια πράγματα να φαίνονται ατέλειες, όμως για εκείνον δεν είναι καθόλου έτσι. Μη σαμποτάρεις τον ίδιο τον εαυτό σου, διότι καμία ατέλεια δεν μπορεί να φρενάρει τη σεξουαλική απόλαυση.

Να εκφράζεσαι και να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, τις σκέψεις και τις αμφιβολίες σου. Αν δε σου αρέσει κάτι, απλά πες του το, χωρίς δεύτερη σκέψη. Όχι μόνο οι άντρες, αλλά όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται την επικοινωνία στις σχέσεις τους, προκειμένου να λύσουν το πρόβλημα και να πάνε παρακάτω.

Να είσαι ο εαυτός σου. Κανένας άνθρωπος με φυσιολογικές απαιτήσεις δε θα σου ζητήσει να γίνεις κάτι που δεν είσαι ή να κάνεις τα τρελά πράγματα που είδε σε ταινία. Ακόμα και αν ζητήσει κάτι τέτοιο, τότε ίσως να μην είσαι το άτομο που μπορεί να ικανοποιήσει τις μύχιες σεξουαλικές επιθυμίες του. Αυτό που θέλει ένας άντρας απ’ το σεξ είναι να βλέπει το ποια πραγματικά είσαι κι αυτό είναι τελικά που κορυφώνει την απόλαυση και για τους δυο σας.

govastileto.gr



agrinio24.gr