Ο σύντροφος σου έχει την ίδια ανάγκη με σένα να ακούει φιλοφρονήσεις. Μπορεί μεχρι στιγμής να πιστεύαμε πως η γυναίκα χρειάζεται το συναισθηματικό boost και την επιβεβαίωση συνεχώς, ωστόσο και οι άνδρες έχουν εξίσου ανάγκη μία καλή συμβουλή, υποστήριξη και ενίοτε μία καλή κουβέντα.

Από σήμερα λοιπόν ξεκίνα να μιλάς περισσότερο στον σύντροφό σου λέγοντας του τα εξής:

Πιστεύεις σε αυτόν

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει πως τον εμπιστεύεσαι και πως πιστεύεις ότι θα τα καταφέρει. Φράσεις όπως, «πιστεύω σε εσένα», μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη σχέση αλλά και στη μέρα του.

Φιλοφρονήσεις για την εμφάνιση του

Αν τελευταία γυμνάζεται, αναγνώρισε το. Αν τα μάτια του είναι όμορφα ακόμα και όταν δακρύσει, αν τα μαλλιά του είναι διασκεδαστικά ακόμα και όταν ξυπνάει. Είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση του να ξέρει πως σου αρέσει ακόμη, αν είστε για παράδειγμα σε μακροχρόνια σχέση.

Εκτιμάς τις προσπάθειες του

Αναγνώρισε την προσπάθεια που κάνει στη σχέση σας και στο να τη διατηρήσει. Μπορεί να είναι κάτι απλό ή κάτι πιο σύνθετο. Από το ότι έπλυνε τη στοίβα με τα πιάτα ή το ότι σου έκανε μία έκπληξη, μην ξεχνάς πόσο ξεχωριστή κάνει τη μέρα σου. Εκδήλωσε το και δώσε του να καταλάβει πως είσαι παρούσα σε αυτή τη σχέση.

Τον σέβεσαι ουσιαστικά

Πες του πόσο ευγενικός, ειλικρινής, τίμιος είναι μαζί σου. Μίλησε του για το πόσο συμφωνείς ή και διαφωνείς με κάποια άποψη του. Πες του για το πόσο περήφανη είσαι για αυτόν.

Τον εμπιστεύεσαι

«Σε εμπιστεύομαι, είμαι δίπλα σου, σε ευχαριστώ», είναι μερικές φράσεις που αλλάζουν τη διάθεση και των δύο και συνειδητοποιείτε περισσότερα ο ένας για τον άλλον.

Μίλησε του για την επιρροή που έχει πάνω σου

Μίλησε του για το πόσο τυχερή νιώθεις που τον έχεις, πόσο σε έκανε να συνειδητοποιήσεις πράγματα κάποια στάση του, πόσο σε βοηθάει το χιούμορ του να αντιμετωπίσεις την κάθε σου μέρα. Οτιδήποτε χαρακτηριστικό έχει που σε επηρεάζει και σε βοηθά καθημερινά, αξίζει να αναφερθεί.



agrinio24.gr