Είναι το απόλυτο σνακ με το οποίο μπορείς να συνοδεύσεις τον ρόφημά σου τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.

ΥΛΙΚΑ

7 φύλλα κρούστας για γλυκά

Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Για την κρέμα:

2 μπανάνες

6 κ.σ. φυτική μαργαρίνη

4 κ.σ. κακάο

4 κ.σ. ζάχαρη

2 μπανάνες κομμένες σε μικρά κομμάτια

Μαργαρίνη λιωμένη για το βουτύρωμα των φύλλων

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για την κρέμα σοκολάτας: Πολτοποιούμε τις 2 μπανάνες στο μούλτι με το κακάο, τη ζάχαρη και τη μαργαρίνη μέχρι να γίνει μια παχύρευστη κρέμα.

Βάζουμε στο ψυγείο την κρέμα να παγώσει για 1/2 ώρα μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Παίρνουμε τα φύλλα κρούστας, τα διπλώνουμε στο μάκρος και με ένα ψαλίδι τα κόβουμε στη μέση.

Βγάζουμε την κρέμα από το ψυγείο και προσθέτουμε τα κομματάκια μπανάνας.

Ανακατεύουμε καλά και με ένα κουτάλι της σούπας βάζουμε 1-2 κουταλιές γέμιση σε κάθε φύλλο που έχουμε βουτυρώσει.

Διπλώνουμε τα πλαϊνά του φύλλου και τα τυλίγουμε σε φλογέρες.

Ψήνουμε τις φλογέρες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C μέχρι να ροδίσουν για 15-20 λεπτά.

Σερβίρουμε τις φλογέρες πασπαλισμένες με ζάχαρη άχνη.

Καλή απόλαυση!



Πηγή