Ο τεχνικός της Ολίμπια Μιλάνο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα των Βαυαρών που αντιμετωπίζουν σήμερα (24/03) για την 30η αγωνιστική της Euroleague.

Η Ολίμπια Μιλάνο δείχνει σαφώς βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα τον τελευταίο καιρό στην Euroleague και σήμερα (24/03, 22:00) φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 30ης “στροφής”.

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε για την αντίπαλό του, τονίζοντας πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης στα επιθετικά ριμπάουντ, ενώ αναφέρθηκε παράλληλα με κολακευτικά λόγια για τον Φρέντι Γκιλεσπί.//

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έτορε Μεσίνα:

«Ερχόμαστε από ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, έχουμε επιβεβαιώσει την πρόοδό μας τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα θα θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός μπροστά στο κοινό μας, απέναντι σε μια δυνατή, σκληρή ομάδα, που διαθέτει βάθος και πολλούς έμπειρους παίκτες. Θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, να είμαστε υπομονετικοί στο να βρούμε καλά σουτ, να κρατήσουμε υψηλά επίπεδα έντασης στην άμυνα και να προσέξουμε την μάχη των ριμπάουντ. Η Μπάγερν είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στα επιθετικά ριμπάουντ στην Euroleague, καθώς διαθέτει κάποιους… εξπέρ όπως ο Γκιλεσπί».



ertsports.gr