Στη σημασία της νίκης που πανηγύρισε ο Άρης επί του Ολυμπιακού στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των “κιτρίνων”, ο οποίος παράλληλα ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξει που δείχνει. 

Ο Άρης πήρε τη νίκη με 2:1 κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoff της Super League και… κλειδώνει την έξοδό του στην Ευρώπη. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των “κίτρινων”, Τόλης Τερζής, στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη που δείχνει, ενώ παράλληλα τόνισε πως δύσκολα θα χαθεί το ευρωπαϊκό “εισιτήριο” ενόψει της νέας σεζόν.//Γ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόλης Τερζής:

«Χρωστούσαμε μεγάλη νίκη στους φιλάθλους μας, την αφιερώνουμε σε αυτούς ως ελάχιστο. Με τη νίκη που κάναμε στον Βόλο και πήγαμε τη διαφορά στο +4, θα ήταν πιο απελευθερωμένα τα πόδια μας, δεν θα είχαμε το άγχος των προηγούμενων αγώνων. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αντιμετωπίσαμε πολύ δύσκολη ομάδα και στο τέλος βγάλαμε ψυχή παίρνοντας μία σημαντική νίκη. Τώρα το +7 δεν μπορεί εύκολα να καλυφθεί στα 4 ματς που απομένουν, θα το σφραγίσουμε και μαθηματικά, πρέπει να αυτοκτονήσουμε για να χάσουμε τη διαφορά αλλά δεν θα το κάνουμε».



ertsports.gr