Ακόμη ένα παιδί των Αρκάδων, κάνει το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό με την ομάδα από την Τρίπολη να δηλώνει υπερήφανη στην ανακοίνωση για την παραχώρηση του παίκτη. 

Ο Αντώνης Τσιφτσής θα συνεχίσει στην Πολωνική Ρακόβ την καριέρα του, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι Αρκάδες, παραχωρήθηκε ως δανεικός. Στην ανακοίνωσή του ο Αστέρας Τρίπολης δηλώνει την υπερηφάνεια για το μεγάλο βήμα του νεαρού τερματοφύλακα, ενώ και ο ίδιος έστειλε το μήνυμά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Αντώνη Τσιφτσή στην πρωταθλήτρια ομάδα της Πολωνίας, Raków Częstochowa. Ο Αντώνης Τσιφτσής παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τον ΑΣΤΕΡΑ να καρπώνεται από τώρα ένα σημαντικό ποσό. Η ομάδα της Πολωνίας διατηρεί οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2024.

Ευχόμαστε στον Αντώνη Τσιφτσή καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση της καριέρας του. Ο Αντώνης μεγάλωσε στην ομάδα μας και αισθανόμαστε υπερηφάνεια που ακόμη ένα παιδί από τις Ακαδημίες μας θα αγωνιστεί σε ένα ευρωπαϊκό club».

Από την πλευρά του ο ύψους 1.91 πορτιέρε ευχαρίστησε τους Αρκάδες, λέγοντας: «Ευχαριστώ πολύ τον ΑΣΤΕΡΑ, τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι η ομάδα στην οποία μεγάλωσα και με βοήθησε να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στην πρωταθλήτρια Πολωνίας και δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι ευγνωμοσύνη. Η πρόκληση είναι μεγάλη για εμένα, θα δουλέψω σκληρά για να την κερδίσω και ασφαλώς θα παρακολουθώ την ομάδα μου. Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ να έχει μια σπουδαία σεζόν, με επιτυχίες».



ertsports.gr