Οι “κίτρινοι” δεν έδειξαν καλό πρόσωπο, φανέρωσαν αρκετές αδυναμίες τόσο αμυντικά, όσο και στη δημιουργία και ηττήθηκαν με 0:2 στο γήπεδο της Ευκαρπίας από την αρκετά αποτελεσματική ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Χωρίς ρυθμό το παιχνίδι αρχικά και η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 17’ από τον Άρη, με τον Οντουμπάτζο να απειλεί με μακρινό σουτ, το οποίο πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η ΤΣΣΚΑ έφθασε κοντά στο γκολ, έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια, όμως ο Ρούσεφ αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 28’ ένα σουτ του Νταρίντα κόντραρε και λίγο έλειψε να καταλήξει στα δίχτυα, ενώ από τον Τσέχο προήλθε και η μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους, όταν πάτησε περιοχή στο 37’, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση, με τους αμυνόμενους να τον προλαβαίνουν και να διώχνουν σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ. Σε μία ανύποπτη φάση, ο Στόιτσκοφ επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Κουέστα, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και κάπως έτσι έγινε το 0:1 στο 48’ για τους Βούλγαρους. Στο 58’, έπειτα από αρκετή ώρα, οι παίκτες του Άρη είχαν μία καλή συνεργασία, με τον Τζούρασεκ να βγαίνει απέναντι στο τέρμα από πλάγια θέση, αλλά η προσπάθειά του κόπηκε. Στο επόμενο λεπτό έγινε το 0:2, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν στην αντεπίθεση και τον Ρούσεφ με πλασέ από κοντινή απόσταση να σκοράρει. Στο 81’ ήρθε η καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι για τους “κίτρινους”, με τον Εμπακατά να σεντράρει, τον Παναγίδη να πιάνει την κεφαλιά και τον Ναούμοφ να πέφτει στη γωνία και να αποκρούει, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Άρης (Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο (Φατόρε 69′),, Μπράμπετς (Αηδόνης 46′), Φαμπιάνο, Φεράρι (Εμπακατά 46′), Ρουπ (Πάβισιτς 46′), Νταρίντα (Τζούρασεκ 46′), Παναγίδης, Πάλμα (Χριστοδουλόπουλος 68′), Σαβέριο (Μενέντες 46′), Γκρέι (Ντουκουρέ 69′)

ΤΣΣΚΑ 1948 (Ριμπάρσκι): Γκάνεφ (Ναούμοφ 46′), Γκουρίστα, Πετρόφ, Χέλιτον (Τσόκοφ 46′) Οράτσεφ, Τσότσεφ (Πίστσεβιτς 46′), Βούτοφ (Γιόσκοφ 46′), Τσένοφ (Δασκάλοφ 63′), Κιρίλοφ (Πεντρίνιο 46′), Ρούσεφ, Ταλίς (Στόιτσκοφ 46′).//ΜΠ.



ertsports.gr