Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο “Greek reak” προπόνησε και… προπονήθηκε με παιδιά στην Κίνα, όπου βρέθηκε μαζί τα αδέρφια του για την προώθηση του brand name τους.

Στο πρόγραμμα των Antetokounbros υπάρχει μπάσκετ αλλά και… γέλιο, δείχνοντας σε δεκάδες μικρούς επίδοξους μπασκετμπολίστες πως να αμύνονται με έναν ξεχωριστό τρόπο. Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Άλεξ επιφύλασσαν μια… ενέδρα για να τους πάρουν την μπάλα, με τον 28χρονο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να αρχίζει το αστείο. «Η ομαδική δουλειά κάνει το όνειρο πραγματικότητα», έγραψε ο “Greek Freak” στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δείχνει την… σούπερ άμυνα των Αντετοκούνμπο.

«Πάμε», ακούγεται να λέει ο Γιάννης στον Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ ανοίγει τα μακριά του χέρια και στη συνέχεια ρωτάει «που είναι ο Θανάσης;». Τελικά, τα τέσσερα αδέρφια πιάστηκαν χέρι-χέρι δημιουργώντας μια ανθρώπινη αλυσίδα και άρχισαν να κατευθύνονται προς το μέρος των μικρών… μαθητών τους, που βλέποντάς τους άρχισαν να φωνάζουν. Όταν οι Antetokounbros τους περικύκλωσαν άρχισαν να τους “κλέβουν” τις μπάλες, ενώ γελούσαν και μαζί τους ξεκαρδίστηκαν και οι μικροί τους φίλοι. Μάλιστα ο “Greek Freak” ακούγεται να λέει: «Πάμε πάλι!».//Λ.





ertsports.gr