Ο προπονητής της ΑΕΚ παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, λίγο μετά το τέλος της… διπλής φιλικής αναμέτρησης της ομάδας του με την Σαχτάρ Ντονέτσκ, όπου φυσικά αναφέρθηκε στον κορυφαίο παίκτη της ομάδας του.

Ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε το πόσο… έλειψε ο Λιβάι Γκαρσία από την αρχή της προετοιμασίας της ομάδας. Υπενθυμίζουμε πως ο 25χρονος εκπροσώπησε το Τρινιντάντ και Τομπάγκο στο Gold Cup, με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο δεκαήμερο στην Ολλανδία. Παράλληλα, ο Αργεντίνος τεχνικός ανέφερε πως θεωρεί ότι έως τώρα η ομάδα του βρίσκεται σε… καλό δρόμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μου έλειψε πολύ ο Λιβάι στην προετοιμασία. Είναι πολύ σημαντικός ο Λιβάι για την ομάδα. Αλλά επίσης μου αρέσουν οι νεαροί παίκτες που έχω. Σίγουρα προσπαθήσαμε να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία με τον τρόπο που θέλαμε, είδαμε θετικά πράγματα και πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Μου άρεσε πολύ η ομάδα στο πρώτο φιλικό, παρότι μείναμε με 1:0, η ομάδα είχε ένταση και έδειξαν διάθεση οι παίκτες. Οι παίκτες έχουν την πεποίθηση ότι θα νικήσουν».

Για τον βαθμό ετοιμότητας: «Μπορώ να πω ότι είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Πάμε καλά, αυτά που είχαμε σαν στόχο τα καταφέραμε, αλλά έχουμε ακόμη δουλειά».//Α.



ertsports.gr