Eλεύθερη, με όρο την καταβολή εγγύησης ύψους 50.000 ευρώ, αφέθηκε η Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα, με τη σύμφωνη γνώμη της 3ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Η Μαρία Καρρά κατηγορείται για δύο κακουργήματα που αφορούν απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων αξίας άνω των 300.000 ευρώ στα «πόθεν έσχες» της. Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο φέρεται ότι τελέστηκαν τα εν λόγω αδικήματα είναι από το 2012 έως και το 2021, σύμφωνα δημοσίευμα της ιστοσελίδας dikastiko.gr.

Ο συνήγορός της, Θόδωρος Μαντάς, εξέφρασε την ικανοποίηση του καθώς «δικαιώθηκε η θέση μας από την πρώτη στιγμή ότι η Δικαιοσύνη θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο και όχι η δημόσια αντιπαράθεση. Εξ αρχής ακολουθήσαμε την θεσμική υπεράσπιση και όχι την υπεράσπιση σε κοινή θέα».

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία μετά από πόρισμα που διαβιβάστηκε από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που διενέργησε ελέγχους μετά τον θάνατο του εκδότη και δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα.

vradini.gr



agrinio24.gr