Τον πατέρα του, Μίκαελ, τίμησε ο Μικ Σουμάχερ, καθώς οδήγησε το μονοθέσιο της Mercedes του 2011, την W02 στο Φεστιβάλ Ταχύτητας Γκούντγουντ.

Ο νεαρός Μικ, έκανε τα… κόλπα και τη βόλτα του στο Φεστιβάλ, φορώντας το εμβληματικό κόκκινο κράνος του πατέρα του και τη στολή.

Ο αναπληρωτής οδηγός της Mercedes, μπήκε ξανά στη δράση την περασμένη Κυριακή (16/7) στο ετήσιο φεστιβάλ, οδηγώντας δύο παλιά μονοθέσια της γερμανικής ομάδας. Τα “ασημί βέλη” ονόμασαν αυτό το γεγονός μία… οδήγηση ιστορική.

Ο 24χρονος Γερμανός, μίλησε σχετικά με την εμπειρία του και δήλωσε εκστασιασμένος που πρόσθεσε την W02 στα μονοθέσια του πατέρα του που είχε την τιμή να οδηγήσει.

«Και μόνο που βίωσα αυτή τη γενιά μονοθεσίων, είναι τεράστιο πράγμα. Το να ξέρω πως οδήγησε αυτό το μονοθέσιο, είναι πολύ ιδιαίτερο και πολύ συγκινητικό για εμένα» δήλωσε ο μικρός Σουμάχερ.

Η W02 είναι μόλις το ένα από τα μονοθέσια της Mercedes που οδήγησε ο 24χρονος Μικ στο Γκούντγουντ, καθώς ο Γερμανός πήρε για μία «βόλτα» και την W12 του 2021.//ΓΑ





ertsports.gr