O Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού από την Πούμας με την μορφή δανεισμού για ένα έτος. Υπάρχει οψιόν ανανέωσης στους “ερυθρόλευκους”. 

Ο Νικολάς Φρέιρε αποτελούσε έναν από τους παίκτες που βρίσκονταν ψηλά στη λίστα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη θέση του στόπερ στον Ολυμπιακό. Πλέον, όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, ο 29χρονος ετοιμάζεται να ντυθεί στα “ερυθρόλευκα”, αφού αναμένεται να αποχωρήσει από την Πούμας και να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι.

Ο δημοσιογράφος Σέσαρ Λουίς Μέρλο πως υπάρχει συμφωνία με την Πούμας και θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό ως δανεικός για τη νέα σεζόν με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 29χρονος θα ταξιδέψει άμεσα  -μπορεί και μέσα στο σαββατοκύριακο- στην χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες. Πέρα από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για τον παίκτη της Πούμας είχαν δείξει και ομάδες από Τουρκία, Αργεντινή και Σαουδική Αραβία, με την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τον δελεάζει ωστόσο με το πρότζεκτ που του παρουσίασε.//Κ.

 



ertsports.gr