Ο ποδοσφαιριστής του Άρη εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη επί της Αραράτ Αρμίνια, η οποία έφερε και την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Παράλληλα δεν δίστασε να αναφερθεί και στο… επόμενο βήμα.

Ο Κίκε Σαβέριο τόνισε τη χαρά του για το αποτέλεσμα της ομάδας του, αλλά και για το γεγονός ότι αγωνίστηκε. Επίσης, ξεκαθάρισε πως η η επόμενη αντίπαλος των “κίτρινων” στη διοργάνωση, Ντιναμό Κιέβου, αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάθε φορά που παίζω προσπαθώ να βοηθάω. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί το πιο σημαντικό ήταν η πρόκριση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά όλα τα ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι δύσκολα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά τώρα για το επόμενο παιχνίδι.

Σίγουρα το να περάσεις και με τον τρόπο που πέρασες, ειδικά στην Ευρώπη σου δίνει αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω.

Η Ντιναμό έχει ιστορία, ποιότητα και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για το επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να το δούμε ως μια επιπλέον πρόκληση γιατί το να παίζεις ματς με τέτοιους ποιοτικούς αντιπάλους αποτελεί έξτρα πρόκληση».//Α.



ertsports.gr