Με δύο γκολ του Ζανέ, το “παρθενικό” του Κέιν και το… κερασάκι στην τούρτα από τον Τελ διαμορφώθηκε το τελικό 4-0 της Μπάγερν, επί την Βέρντερ Βρέμης.

Η ομάδα Τούχελ φιλοξενήθηκε στο “Βέζερστασιον”, στην Βρέμη, στο πλαίσιο την 1ης αγωνιστικής ημέρας της Bundesligas, μπαίνοντας με το δεξί στο γερμανικό πρωτάθλημα. Οι “Βαυαροί” όχι μόνο πέρασαν νικηφόρα από την Βρέμη, αλλά ολοκλήρωσαν το ματς βρίσκοντας δίχτυα… τέσσερις φορές!

Το σκορ άνοιξε ο Λίροϊ Ζανέ μόλις στο τέταρτο λεπτό, με τον Χάρι Κέιν να βγάζει την πρώτη του ασίστ φορόντας την φανέλα της Μπάγερν, ενώ τρία λεπτά αργότερα, o Ούρλαϊχ νικήθηκε από τον 30χρονο φορ της Βέρντερ, Νίκλας Φούλκρουγκ. Το γκολ όμως δεν μέτρησε, αφού Γερμανός ήταν οφσάιντ, με την παρέμβαση το VAR.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 1-0 και στο 75′ ο Χάρι Κέιν άνοιξε λογαριασμό στο γερμανικό πρωτάθλημα, κάνοντας το 2-0. Το τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας (90′), ο Μίλερ έδωσε την ασίστ για το δεύτερο γκολ του Ζανέ και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, σκόραρε ο 18χρονος Γάλλος επιθετικός, Ματίς Τελ, για το τελικό 4-0.//ΓΚ





ertsports.gr