Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με ένα πολίτη στην Αγία Παρασκευή ο οποίος κρατούσε στα χέρια του την απόφαση για την ένταξή του στον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Η συνάντηση αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μίλησε και πάλι για σκηνοθετημένη συνάντηση με κομπάρσους όπως και στην περίπτωση των δυο νέων που τους οποίους επισκέφτηκε ο κ. Μητσοτάκης στην νέα τους κατοικία μέσω του προγράμματος «Σπίτι μου».

«Χιλιάδες πολίτες χάνουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς που ανάλγητα επιτρέπει. Η προπαγάνδα της ΝΔ ας γνωρίζει ότι οι στημένες «αυθόρμητες» συναντήσεις ενός πολιτικού υποτιμούν και τον ίδιο και τους πολίτες», σχολίασε στην πλατφόρμα «Χ», πρώην twitter, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα μόδα στο ΣΥΡΙΖΑ η γενική άρνηση της πραγματικότητας απαντά η κυβέρνηση:

«Άρα δεν μας βολεύει η συζήτηση αυτή γιατί εμείς δεν κάναμε τίποτα ως ΣΥΡΙΖΑ, αυτό μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, κομπάρσοι και αυτοί. Κάποιοι στιγμή μπορεί να βαφτίσουν κομπάρσους και τους ψηφοφόρους γιατί θα συνεχίσουν να πέφτουν τα ποσοστά τους».

Την ίδια στιγμή, στο στόχαστρο σκληρής κριτικής υπουργών βρέθηκε ο κ. Κασσελάκης και για την πρότασή του να διδάσκεται η αλβανική ως δεύτερη γλώσσα επιλογής στα σχολεία.

«Σήμερα στην Ελλάδα δεν έχουμε τα αλβανικά ως μια γλώσσα επιλογής. Συγχρόνως και η Αλβανία θα μπορούσε να είχε τα ελληνικά ως γλώσσα επιλογής για δεύτερη ξένη γλώσσα σε όλη την επικράτεια της Αλβανίας», πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο, υφυπουργός Υγείας, να υπογραμμίζει: «Στην Αλβανία υπάρχει ελληνική μειονότητα. Εννοεί ο κ. Κασσελάκης ότι υπάρχει αλβανική μειονότητα στην Ελλάδα; Αυτά είναι αγγίζουν τα όρια τη αστειότητας».

Σε ρυθμούς… Σπετσών οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στο ΣΥΡΙΖΑ πάντως όλα περιστρέφονται γύρω από το τριήμερο στις Σπέτσες κατά το οποίο ο κ. Κασσελάκης θα φιλοξενήσει την ΚΟ για εργασίες στο σπίτι του στο κοσμοπολίτικο νησί.

Οι 33 από τους 36 βουλευτές έχουν ετοιμάσει όπως τους ζητήθηκε σε ηλεκτρονική μορφή τις παρουσιάσεις του προγραμματισμού για την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο με την πρώτη συνεδρίαση να αρχίζει το απόγευμα της Παρασκευής.



megatv.com