Η οικογένεια του αγνοούμενου Μπάμπη είναι πλέον σίγουρη πως έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και πλέον ζητά την σορό του Μπάμπη Κούτσικου.

Το τέλος της μαραθώνιας κατάθεσης του κρεοπώλη μετέτρεψε την προσαγωγή του σε σύλληψη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, με τους αστυνομικούς να καλούν αμέσως μετά άλλα 4 άτομα να καταθέσουν.

Δύο άντρες και δύο γυναίκες που φαίνεται πως διαδραμάτισαν ρόλο στα γεγονότα. Τέσσερα πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι γνώριζαν πολλά, ίσως είχαν απαντήσεις για μια σειρά από ερωτήματα που είχαν προκύψει, αλλά προτίμησαν να κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους.

Μια σειρά από κενά μνήμης που επικαλέστηκε και ισχυρισμοί που διαπιστώθηκε ότι ήταν ψευδείς, έκαναν τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών που έφτασαν στο Μεσολόγγι για την επίλυση του μυστηρίου να εστιάσουν και πάλι επάνω του.

Ωστόσο ο 50χρονος δεν ομολόγησε, ενώ του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και με δόλο και θα απολοηγηθεί την Δευτέρα.

Γαλεντέρης: «Το υγρό περιβάλλον βοηθά στην ιατροδικαστική εξέταση μίας σορού»

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την υπόθεση.

«Δεν έχουμε σορό αυτή τη στιγμή, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για συγκεκριμένη αιτία θανάτου. Αν βρεθεί η σορός μπορούν να προκύψουν στοιχεία για τον μηχανισμό θανάτου. Αν χρησιμοποιήθηκε αντικείμενο ή χτυπήματα από ξυλοδαρμό. Το υγρό περιβάλλον κατά κάποιον τρόπο μονιμοποιεί κάποια πράγματα και γίνεται λίγο πιο «εύκολο» για μας. Δεν είναι εχθρός το υγρό περιβάλλον. Αν αρχίσουν και δρουν τα αλάτια από τα πετρώματα  και το νερό γίνεται αυτό που λέμε «σαπωνοποίηση» οπότε το λίπος γίνεται σαν σαπούνι. Εξαρτάται το περιβάλλον που θα αρχίσει να γίνεται η σήψη», τόνισε ο κ. Γαλεντέρης.

«Δεν χρειάζεται πτώμα για να υφίσταται μία κατηγορία. Αν τον έβλεπα θα μπορούσα να καταλάβω αν μπορούσε να σπάσει ή όχι. Μου φαίνεται ότι δεν θα σπάσει εύκολα», τόνισε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Ξεκινάμε ως οικογένεια εντατικό ψάξιμο στην περιοχή» – Η αδερφή του αγνοούμενου στο MEGA.

Η αδερφή του αγνοούμενου Μπάμπη, Χριστίνα μίλησε στην εκπομπή.

«Μας ρώτησαν αν νιώθουμε δικαίωση. Νιωθο9υμε δικαίωση από τη μια αλλά το θέμα είναι ότι δεν ομολόγησε για το που είναι ο Μπάμπης και για το ότι το διέπραξε το έγκλημα ο κατηγορούμενος. Οπότε είμαστε στην ίδια κατάσταση με πριν. Από σήμερα ξεκινάμε να ψάχνουμε ως οικογένεια μέτρο προς μέτρο, μπορεί να είναι σε κάποιο σημείο που έχουν περάσει πολλές φορές», είπε αρχικά η Χριστίνα.

«Εύχομαι να υπάρχει άνθρωπος που να μίλησε ο κατηγορούμενος», συνέχισε η αδερφή του αγνοούμενου.

«Οι κακώσεις που έχουν δημιουργηθεί μετά θάνατον, μπορούν να αναγνωριστούν αν έχουν προκληθεί πριν καταλήξει ο ασθενής ή το θύμα. Μπορεί να αναγνωριστεί εάν είναι έπειτα από παράσυρση από χείμαρρο ή από πλήξη από κάποιον μπαλτά», υπογράμμισε ο ιατροδικαστής κ. Γαλεντέρης.



megatv.com