Μετά τη μαραθώνια απολογία του στην ανακρίτρια, ο πεντηντάχρονος κρεοπώλης που κρίθηκε προφυλακιστέος, βγαίνει εν μέσω σφοδρών αποδοκιμασιών από το δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου για να οδηγηθεί στο τμήμα Μεταγωγών.

Ώρα 16.30. Είναι η ανατριχιαστική στιγμή που μετά από 18 ολόκληρες ημέρες, σκάει σαν βόμβα η είδηση ότι η σορός του αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου επιτέλους εντοπίστηκε.

Η μητέρα και οι αδελφές του 30χρονου βρίσκονται έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου. Το μαθαίνουν πρώτες και καταρρέουν.

Οι συγγενείς του 30χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια περιμένοντας να ολοκληρώσει την απολογία του ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει συλληφθεί.

Ξαφνικά την ώρα που βρίσκεται στον αέρα η εκπομπή TOY MEGA, «LIVE NEWS» χτυπά το τηλέφωνο της αδελφής του Μπάμπη. Ήταν αυτό που περίμεναν όλες τις μέρες.

Τα συναισθήματα τους ανάμικτα. Ανακούφιση γιατί έστω βρέθηκε η σορός του ανθρώπου τους, αλλά και οργή για τον κρεοπώλη που αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του με την δολοφονία του νεαρού.

Η σορός βρέθηκε μέσα στη λάσπη και σε σήψη

Η σορός του Μπάμπη βρέθηκε σε βαλτώδες ερημικό σημείο στην περιοχή Ευαγγελίστρια, στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντοπίστηκε μπρούμυτα μέσα σε ένα αυλάκι με νερό και καλυμμένος από λάσπη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 30χρονος πυροβολήθηκε πισώπλατα, αρκετές φορές από κυνηγετικό όπλο.

«Θα σταθώ στην αρχαιοκαπηλία, είχαν βρεθεί αρχαία στην περιοχή το παιδί ήταν δουλευταράς, αλλά όσο δουλευταράς και να είσαι, δεν μαζεύεις κατά τη μητέρα του, 70.000 ευρώ», δήλωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο MEGA.

Η περιοχή που βρέθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός του Μπάμπη Κούτσικου, είναι μια βαλτώδης περιοχή στο Ευηνοχώρι.

«Τον έφαγε το κύκλωμα, εγώ αυτό πιστεύω να ήταν μπροστά και να φοβάται να μιλήσει για αυτό και δεν μιλάει αυτή τη στιγμή γιατί χρησιμοποίησαν και τον κρεοπώλη για αυτό και δεν μιλάει το κινητό δεν θα βρεθεί», συνέχισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Τη σορό εντόπισε σκύλος, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί για να εντοπίζει ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του εθελοντή που συμμετείχε στις έρευνες, η σορός εντοπίστηκε σκεπασμένη ολόκληρη από λάσπη.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη ενώ στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής από την Πάτρα για να εξετάσει την σορό η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.

Οι πρώτες ενδείξεις από το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του Μπάμπη δεν δείχνουν ότι δολοφονήθηκε κάπου αλλού και μεταφέρθηκε εκεί όπου τελικά βρέθηκε.

Όσο τα συνεργεία των εθελοντών και οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι ερευνούσαν εξονυχιστικά την βαλτώδη περιοχή για να εντοπίσουν τελικά το απόγευμα την σορό του Μπάμπη, ο 50χρονος κρεοπώλης συνέχιζε την απολογία του στον ανακριτή.

Στο Μεταγωγών ο κρεοπώλης

Από τις 9.25 το βράδυ της Δευτέρας βρίσκεται στο Μεταγωγών στην Αθήνα ο κρεοπώλης. Επί 40 λεπτά τον είχε στη διάθεσή του ένας ειδικός εμπειρογνώμονας-αστυνομικός προκειμένου να  του αποσπάσει την ομολογία.

Ωστόσο ο κρεοπώλης συνέχισε να κρατάει την σκληρή στάση που κρατούσε όλες αυτές τις μέρες και για ακόμη μία φορά αρνήθηκε τα πάντα.

Στον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, προχθές είχαν δώσει κάτι να μυρίσει κα έτσι μπόρεσε να εντοπίσει τη σορό του άτυχου Μπάμπη. Σε μία τριφυλλιά με ρύζια στον κάμπο Ευηνοχωρίου εντοπίστηκε τελικά η σορός του 31χρονου.

Όταν λοιπόν έδωσαν στον σκύλο να μυρίσει στοιχείο σχετιζόμενο με τον μέχρι χθες αγνοούμενο, ο σκύλος βρήκε κάτι ωστόσο ήταν δύσκολο να προσεγγιστεί το σημείο λόγω των ισχυρών ανέμων.

Χθες πήγαν στο εν λόγω σημείο και εντοπίστηκε η σορός. Εν συνεχεία σηκώθηκε το drone, πήγαν ειδικοί της ΕΜΑΚ και ανέσυραν τη σορό.

Ο άτυχος Μπάμπης είχε πολλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο και η ΕΛ.ΑΣ. αυτή τη στιγμή αναζητά την καραμπίνα του θύματος και το κινητό του τηλέφωνο.

Σε πρώτη φάση ολοκληρώθηκε στο σημείο μία πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή στον Μπάμπη, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά και να «μιλήσουν» τα κινητά του Μπάμπη και του κρεοπώλη.

Από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει πως το θύμα έχει πυροβολήσει αρκετές φορές από κυνηγετικό όπλο.



megatv.com