Ο γιος της 59χρονης ανέφερε: «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Τη λάτρευε όλη η τοπική κοινωνία. Ένας ξεχωριστός άγγελος ήτανε. Δε μπορώ να πω κάτι άλλο. Η νύφη μου είναι σε καταστολή. Δεν έχει ακόμα επικοινωνία με το περιβάλλον. Η μητέρα μου τη χάσαμε και το ανιψάκι μου είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση».

Ο πόνος είναι αβάσταχτος για τον γιο της 59χρονης και θείο του δίχρονου αγοριού. Περιγράφει στο Live News πώς ακριβώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή της μητέρας του και έστειλε στην εντατική το μικρό ανιψάκι του.

«Αχ Θεέ μου… Πήγαινε η μητέρα μου με τη νύφη μου και το ανιψάκι μου στην αδερφή μου επίσκεψη στο Φόδελε. Κι ερχότανε από το απέναντι ρεύμα μια μεγάλη κλούβα φορτηγάκι και έπεσε πάνω τους και τους διέλυσε».

Ο 38χρονος οδηγός του βαν στην χθεσινή του απολογία ισχυρίστηκε πως βγήκε μια κατσίκα μπροστά του και αυτός ήταν ο λόγος που έκανε τον επικίνδυνο ελιγμό μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα.

«Είχε πολύ μεγάλη ταχύτητα, έβρεχε καταρρακτωδώς και όπως ήταν έφυγε πάνω τους και έπεσε σε μια στροφή πάνω».

Το «Master Chef» και η αδυναμία στην μητέρα του

Πριν λίγα χρόνια ο θείος του δίχρονου παιδιού έκλαιγε από χαρά. Μόλις είχε πάρει τη ποδιά του «Master Chef» φτιάχνοντας ένα παραδοσιακό πιάτο από την γενέτειρα του το Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 36χρονος τότε Στάθης είχε μιλήσει και την διετία που αποφάσισε να ζήσει σε ένα μοναστήρι, ακόμα και εκεί όμως την αγάπη για την μαγειρική δεν την είχε εγκαταλείψει.

Η ημέρα που αποφάσισε να επιστρέψει στα εγκόσμια ήταν και η μέρα που η μητέρα του έκλαιγε από χαρά που θα αγκάλιαζε ξανά το παιδί της.

Έκανε όμως και ένας ιεραποστολικό ταξίδι στην Αφρική μαγειρεύοντας για εκατοντάδες παιδάκια, μαθαίνοντας τους ελληνικά και μιλώντας τους για την Ορθοδοξία.

Σήμερα η οικογένεια του καλείται να διαχειριστεί τον τεράστιο πόνο της απώλειας της μητέρας τους με τον ίδιο να προσεύχεται πλέον να σωθεί το ανιψάκι του.

«Μακάρι τουλάχιστον το παιδάκι μας να μη φύγει».

Η κηδεία τελέστηκε σήμερα σε στενό οικογενειακό κύκλο με το μικρότερο μέλος της οικογένειας να δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο.



megatv.com