Πριν από 24 ώρες ο Χάρι πέταξε στο Λονδίνο για να δει τον πατέρα του μετά τα άσχημα νέα για την υγεία του βασιλιά.

Επέστρεψε στο Λος Άντζελες και αμέσως πήρε το αεροπλάνο για το Λας Βέγκας για να πάρει μέρος σε μία τελετή απονομής βραβείων του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Με ένα μεγάλο χαμόγελο ο Χάρι είχε κέφια και προσπάθησε να κάνει χιούμορ… βρετανικό χιούμορ.

«Πραγματικά μου αρέσει ο τρόπος που κλέψατε το ράγκμπι από εμάς. Και το κάνατε δικό σας. Αντί να περνάτε την μπάλα προς τα πίσω, απλά την περνάτε μπροστά».

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν κάπως χλιαρή κι έτσι ο Δούκας πέρασε γρήγορα στην απονομή.

Η εμφάνισή του στα βραβεία προκάλεσε δυσάρεστη εντύπωση στη Βρετανία κυρίως επειδή δεν έκανε καμία αναφορά στην υγεία του πατέρα του.

Οι βασιλικοί συντάκτες της Γηραιάς Αλβιώνας σχολιάζουν πως πλέον δεν υπάρχει καμία ελπίδα αναθέρμανσης των σχέσεων μεταξύ των δύο αδελφών. Μάλιστα, χρεώνουν στον Χάρι πως δεν έκανε καμία προσπάθεια να δει την Κέιτ που αναρρώνει μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έδωσε το παρών στο γκαλά για την φιλανθρωπική οργάνωση Ιπτάμενα Ασθενοφόρα και μίλησε για πρώτη φορά για τα προβλήματα υγείας της βασιλικής οικογένειας.
πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Στην εκδήλωση ο Ουίλιαμ συναντήθηκε με τον Τομ Κρουζ και οι δύο άντρες φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

Στην ακρόαση που έγινε σήμερα στο Λονδίνο, για την αγωγή που του Δούκα του Σάσεξ κατά της Daily Mirror για παγιδευμένα τηλέφωνα και υποκλοπές συνδιαλέξεων, ο δικηγόρος του Χάρι επιβεβαίωσε ότι επετεύχθη διακανονισμός στις δύο πλευρές.



megatv.com