Ο πόνος για τους στενούς συγγενείς τους κορυφώνεται. Στα μαύρα, ορισμένοι με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρετούν την 77χρονη Μαρία Καρνέση και τον 80χρονο γαμπρό της, Αντώνη Βλασσάκη που το πρωί της περασμένης Δευτέρας δολοφονήθηκαν από έναν πρώην υπάλληλο που είχε ευεργετηθεί από την εφοπλιστική οικογένεια, τον Αντέλ ελ Μπουράι που η Μαρία Καρνέση θεωρούσε με τα χρόνια φίλο.

Ένα πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης της για δεκαετίες.

Η αυλαία στο δράμα των οικογενειών Καρνέση και Βλασσάκη έπεσε το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Βούλας, με τους δικούς τους ανθρώπους να συνεχίζουν να ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, μετά το έγκλημα που συντάραξε τον ναυτιλιακό κόσμο της χώρας.

Στην είσοδο, βρίσκεται ένα στεφάνι με τις λέξεις που επέλεξε η Δέσποινα Καρνέση να αποχαιρετήσει τον σύζυγό της.

Μέσα στον αβάσταχτο πόνο για τον χαμό του άντρα της και της αδελφής της, καλείται να βρει δυνάμεις, ώστε η ναυτιλιακή εταιρεία να παραμένει στο μονοπάτι των επιτυχιών και της κερδοφορίας.

Στο νεκροταφείο παρευρέθηκε και η χήρα του πρώην ηρωικού καπετάνιου, Ηλία Κουκουλάρη.

Κενά τα βασικά κομμάτια στο παζλ της τραγωδίας στη Γλυφάδα

Όλα αυτά την ώρα που η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, με βασικά κομμάτια στο παζλ της τραγωδίας να παραμένουν κενά.

Ποιο ήταν το κίνητρο που όπλισε το χέρι του Αντέλ ελ Μπουράι;

Η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση θεωρείται κομβικής σημασίας. Θεωρείται βέβαιο ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και είναι η μόνη που θα μπορούσε να φωτίσει τις σκοτεινές γωνίες της τραγικής ιστορίας και να αποκαλύψει ποιοι ήταν οι λόγοι που ο δράστης, πήρε τόσο αδίστακτα τη ζωή τριών ανθρώπων.

Ο «Άρης»,, όπως ήταν γνωστός σε όλους εδώ και δεκαετίες, φαίνεται πως δεν είχε ανάγκη από χρήματα καθώς τα τραπεζικά του διαθέσιμα ήταν υψηλά.

Υπάλληλοι αυτόπτες μάρτυρες στο μακελειό της Δευτέρας, έχουν καταθέσει πως ο 76χρονος έκανε λόγο για αχαριστία. Η Αστυνομία εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο να υπάρχει ηθική αυτουργία πίσω από τη δολοφονία των τριών ατόμων.

Θα προχωρήσουν σε άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί με ποιους μίλησε πριν τη φονική εισβολή στα γραφεία της ναυτιλιακής ο μακελάρης με καταγωγή από την Αίγυπτο.



megatv.com