Νέες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση του Όλιβερ, του χάσκι που κακοποιήθηκε και θανατώθηκε στην Αράχωβα τον περασμένο Νοέμβριο και έκτοτε δεν έχει απαντηθεί η ερώτηση για το ποιος ευθύνεται για το θάνατό του.

Σε μια νέα εξέλιξη, λοιπόν, που μπορεί να επιφέρει «ντόμινο» εξελίξεων, η εισαγγελία Λειβαδιάς άσκησε ποινική δίωξη για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη, εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ Αντώνης Ζαπάντης μιλώντας στο MΕGA σήμερα, Κυριακή (17/03) επιβεβαίωσε την είδηση της άσκησης ποινικής δίωξης κατά συγκεκριμένου ανθρώπου.

«Είμαστε εν αναμονή της κλήσης του κατηγορουμένου προς απολογία, ώστε να πάρουμε κι εμείς αντίγραφο της δικογραφίας. Η εξέλιξη αυτή υπήρξε από την μεγάλη πίεση που ασκήθηκε στην εισαγγελία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαπάντης, ο οποίος επέμεινε πως υπάρχει συγκάλυψη στην υπόθεση και υποστήριξε ότι ο κηδεμόνας του Όλιβερ ακόμα και σήμερα στοχοποιείται.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα ζήτησε με κατεπείγουσα παραγγελία τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάσιμου τραυματισμού του Όλιβερ.

Συγκεκριμένα, η κα Μασούρα ζήτησε από την εισαγγελία Λιβαδειάς – με κοινοποίηση στον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας – τη διενέργεια έρευνας τόσο για την τυχόν ύπαρξη αγέλης άγριων σκύλων στην περιοχή, όσο και για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας στα μέσα ενημέρωσης.

vradini.gr

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



agrinio24.gr