Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2024 για το ζώδιό σου.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ ο Μάϊος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες στον αισθηματικό τομέα καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο έως τις 22/5 τονίζοντας την ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα. Ο Άρης πέρασε την τελευταία ημέρα του Απριλίου στο δικό σου ζώδιο -που επίσης κυβερνά- καταδεικνύοντας πως καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα κινηθείς με τόλμη σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Το φλερτ θα έχει την τιμητική του και φαίνεται πως τίποτα δεν θα σε σταματήσει άπαξ και βάλεις ένα στόχο! Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η παρορμητική διάθεση που κατά διαστήματα μπορεί να σε οδηγεί σε κάποιες βιαστικές ενέργειες και αποφάσεις που ενδεχομένως να διαταράσσουν τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.

Από τις 23/5 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα φέρει καλύτερη επικοινωνία και συναισθηματική εξωστρέφεια, με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να έρθεις κοντά με πρόσωπα που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να θυμάσαι πως εσύ θα είσαι εκείνος που θα παρακινείς το ταίρι σου να κάνετε διάφορα πράγματα και όχι το αντίθετο, για αυτό αξιοποίησε και τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν αλλά και την πειθώ σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε ο Μάϊος είναι ένας πολλά υποσχόμενος μήνας για εσένα καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιό σου κατά το μεγαλύτερο μέρος του (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Δίας, Ουρανός) καταδεικνύει πως θα έχεις ευκαιρίες αλλά και εύνοια σε θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σου στις 8/5 και η αρμονική της όψη με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να δημιουργήσει μία σταθερή βάση πάνω στην οποία θα εξελιχθεί μία γνωριμία που είτε έχεις κάνει πρόσφατα είτε θα κάνεις στις αρχές αυτού του μήνα. Αν είσαι ελεύθερος ο Μάιος μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό αλλά και του Ήλιου με το Δία που θα πραγματοποιηθούν στο ζώδιό σου την ίδια ημέρα (18/5) -στην 23η και 28η μοίρα αντίστοιχα- μπορεί να φέρουν από ένα κεραυνοβόλο έρωτα μέχρι ένα πολύ καλό νέο σε μία αισθηματική υπόθεση.

Βέβαια η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναζητά σταθερότητα αλλά και αρμονία και είναι αυτό το οποίο θα αποτελέσει προτεραιότητα σου είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό το μήνα θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σου για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας βοηθούν να έχετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Από τις 23/5 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα δημιουργήσει την ανάγκη να προστατέψεις από τα αδιάκριτα βλέμματα μία νέα σχέση/γνωριμία αλλά και την προσωπική σου ζωή γενικότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε ο Μάϊος είναι ένας μήνας ο οποίος κρύβει εκπλήξεις για εσένα καθώς τις τελευταίες ημέρες του ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σου καταδεικνύοντας ένα διάστημα πάρα πολύ ευνοϊκό για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μέχρι τότε η πολυαστρία που θα υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου -σε αυτή συγκαταλέγεται και η Αφροδίτη- καταδεικνύει πως θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου ώστε να μπορέσεις να αφουγκραστείς τις βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες αλλά και επιθυμίες σου. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο δείχνει πως η συναισθηματική σταθερότητα θα γίνει προτεραιότητα σου γι’ αυτό και θα επιλέξεις πολύ προσεκτικά κάθε κίνηση και απόφαση που θα αφορά τον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να εκφράζεις στο σύντροφό σου αυτά που σκέφτεσαι διαφορετικά θα είναι δύσκολο να τα μαντέψει και η επικοινωνία που θα υπάρξει μεταξύ σας θα έχει βοηθητικό ρόλο σε αυτό.

Ένα διάστημα εξωστρέφειας θα ξεκινήσει από τις 20/5 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο σου και πολύ περισσότερο από τις 23/5 που θα περάσει και η Αφροδίτη. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό κάτι που αν είσαι ελεύθερος θα βοηθήσει και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο θα ενισχύσει τη γοητεία σου η οποία θα γίνει πόλος έλξης για τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς και η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού όλο το μήνα, δείχνει πως αρκετές νέες γνωριμίες θα έρθουν μέσω προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Από τις 26/5 ξεκινά ένα πολύ ξεχωριστό διάστημα για εσένα καθώς η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου και η παραμονή του σε αυτό για έναν ολόκληρο χρόνο μπορεί να φέρει από μία σημαντική νέα σχέση μέχρι και την επισημοποίηση μιας ήδη υπάρχουσας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε ο Μάϊος είναι ένας επικοινωνιακός μήνας ο οποίος θα φέρει αρκετές συναντήσεις, επαφές με φίλους, συλλογικές δραστηριότητες και κοινωνικές συναναστροφές, οι οποίες θα με τη σειρά τους θα συμβάλλουν σε νέες γνωριμίες. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου καταδεικνύει πως αυτές οι νέες γνωριμίες πολύ πιθανό να έρθουν μέσω φιλικών προσώπων, μάλιστα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και να ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που βρίσκεται το φιλικό σου περιβάλλον. Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές θα είναι χαρακτηριστικό αυτού του μήνα -ιδιαίτερα προς τα μέσα του- καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 18/5 μπορεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά!

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση όχι μόνο η παρουσία της Αφροδίτης αλλά και η πολυαστρία που θα υπάρχει κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου (Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής, Ουρανός και Δίας) θα είναι πολύ βοηθητική καθώς θα σε παρακινεί να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου και να αφιερώνετε χρόνο σε αγαπημένες δραστηριότητες. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να δημιουργήσετε περισσότερες όμορφες στιγμές. Από τις 23/5 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα δημιουργήσει αισθηματική εσωστρέφεια, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει και την επικοινωνία αλλά και την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης, όμως θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς καλύτερα τις προσωπικές και αισθηματικές σου ανάγκες και σύμφωνα με αυτές να κάνεις μια προσωπική επιλογή.

ΛΕΩΝ

Λέων ο Μάϊος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν τη δουλειά καθώς η πολυαστρία στο ζώδιο του Ταύρου καταδεικνύει πως τα επαγγελματικά ζητήματα θα αποκτήσουν προτεραιότητα για εσένα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί με κάποιο τρόπο να βρεις και να κρατήσεις τις ισορροπίες ώστε να μην υπάρξει απόσταση με το ταίρι σου. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα καταδεικνύει πως θα βρεθεί ένας τρόπος, καθώς ο Άρης στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού θα σου δίνει το κίνητρο για να κάνεις κάποια πράγματα για εσένα και το ταίρι σου, όπως για παράδειγμα ένα ολιγοήμερο ταξίδι, μια εξόρμηση σε ένα κοντινό αγαπημένο προορισμό ή οτιδήποτε άλλο βοηθά να υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ σας.

Αν είσαι ελεύθερος οι ώρες που θα περνάς στη δουλειά φαίνεται πως θα αυξηθούν κάτι που με τη σειρά του μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/5 καταδεικνύει πως όλα τα σενάρια είναι πιθανά και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάτι ανατρεπτικό στην προσωπική σου ζωή, όπως για παράδειγμα να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που δεν περιμένεις. Από τις 20/5 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων (και πολύ περισσότερο μετά τις 23/5 που θα περάσει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο) φαίνεται πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες με περισσότερο ελεύθερο χρόνο και μεγαλύτερη διάθεση για επικοινωνία, κάτι που θα βελτιώσει μια σχέση ή μία γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε ο Μάϊος είναι ένας από τους πιο ευνοϊκούς μήνες για το δικό σου ζώδιο (αν όχι ο πλέον ευνοϊκός) κατά τη διάρκεια του οποίου θα δημιουργηθούν ευχάριστες συγκυρίες σε προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 8/5 σε αρμονική όψη με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων καταδεικνύει πως μια γνωριμία που θα συμβεί τις πρώτες ημέρες του μήνα μπορεί να αποκτήσει σταθερότητα και να εξελιχθεί σε μία πολύ σημαντική σχέση για εσένα. Η πολυαστρία που θα υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα (Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής, Δίας και Ουρανός) φέρνουν ευχάριστα νέα σε προσωπικό επίπεδο είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και μάλιστα κάποιες γνωριμίες θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η επικοινωνία και η επαφή με το ταίρι σου θα σας οδηγήσει στο να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί καθώς θα υπάρχει η διάθεση για να κάνετε πράγματα για εσάς, κάτι που θα ανανεώσει την σχέση σας. Άλλο ένα καλό νέο είναι το γεγονός πως ο Άρης δεν βρίσκεται πλέον στο ζώδιο των Ιχθύων καθώς έχει περάσει από τις 30/4 στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου. Η αποχώρηση του Άρη από το πολικό σου ζώδιο καταδεικνύει πως θα υπάρξουν καλύτερες στιγμές στην καθημερινότητα με το ταίρι σου χωρίς τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις που ενδεχομένως να υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. Η ηρεμία και η αρμονία στην προσωπική σου ζωή θα βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη μιας σχέσης/γνωριμίας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ ο Μάϊος είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να ξεκινήσει με εσωστρέφεια όμως όσο περνούν οι ημέρες του αυτή η εσωστρέφεια θα δίνει την θέση της σε περισσότερες στιγμές με διάθεση για συζητήσεις και συναντήσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 22/5 μπορεί να δημιουργήσει μία δυσκολία στο να εκφράσεις τα συναισθήματα σου όμως θα δημιουργήσει και μία άκρως ερωτική διάθεση η οποία θα σε φέρει πολύ κοντά με το σύντροφό σου και χωρίς να χρειαστεί να πείτε πολλά! Επίσης αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να συναντηθείς ξανά με ένα πρόσωπο που σου είναι γνώριμο και αυτή η συνάντηση να ξυπνήσει αναμνήσεις και πάθη!

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού μπορεί να δημιουργεί συχνά-πυκνά κάποιες εντάσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, όμως αυτές μπορούν να διευθετηθούν χωρίς να χρειαστεί να μπεις σε ένα πεδίο μάχης με το σύντροφό σου ή με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Από τις 20/5 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού (στις 23/5 θα περάσει και η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο) φαίνεται πως η επικοινωνιακή και συναισθηματική εξωστρέφεια θα αρχίσει να κερδίζει έδαφος. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πολύ βοηθητικό για να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις και να επικοινωνήσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ίσως να υπάρξει η ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι με το σύντροφό σου, το οποίο θα βοηθήσει πάρα πολύ και τη διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ ο Μάϊος είναι ένας πολύ σημαντικός -αν όχι ο πιο σημαντικός- μήνας αυτής της χρονιάς για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς κατά τη διάρκεια του θα συμβούν αλλαγές, ανακατατάξεις αλλά και εκπλήξεις! Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 22/5 αλλά και η πολυαστρία που θα υπάρξει σε αυτό το ζώδιο κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Ουρανός, Δίας) καταδεικνύει πως το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στον τομέα των σχέσεων. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε αυτόν, οι οποίες φαίνεται πως θα σε οδηγήσουν σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η υποστηρικτική διάθεση του συντρόφου σου απέναντι στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου θα κάνει αυτή τη σχέση ακόμα πιο δυνατή και είναι πάρα πολύ πιθανό να οδηγηθείτε στο επόμενο βήμα.

Η επισημοποίηση μιας σχέσης ανήκει στα πιθανά σενάρια αυτού του μήνα, ο όποιος μπορεί να φέρει πάρα πολλές εκπλήξεις! Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία της Αφροδίτης στο γήινο ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει μία καλή και σταθερή βάση πάνω στην οποία θα μπορέσει να εξελιχθεί μία γνωριμία που θα κάνεις. Η σύνοδος της με τον Ουρανό στην 23η μοίρα του Ταύρου στις 18/5 καταδεικνύει κάτι πολύ ευχάριστο (ίσως και ανατρεπτικό) για την προσωπική σου ζωή. Αυτό μπορεί να είναι από μία νέα γνωριμία μέχρι ένα φλερτ ή η εξέλιξη μιας γνωριμίας με έναν απρόσμενα θετικό τρόπο. Να θυμάσαι πως ο Μάϊος είναι ένας πολύ βοηθητικός μήνας για εσένα και κυρίως για υποθέσεις που αφορούν τον αισθηματικό τομέα και θα φέρει δυνατές στιγμές και συγκινήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη ο Μάϊος μπορεί να ξεκινήσει με αρκετή βιασύνη για ζητήματα της καθημερινότητας οπότε ενδεχομένως να μην σου αφήσει χώρο αλλά και διάθεση για κάτι άλλο, όμως αυτό θα είναι προσωρινό και πολύ γρήγορα θα εξελιχθεί σε ένα μήνα με πολλές ευκαιρίες και εκπλήξεις! Η πολυαστρία στο ζώδιο του Ταύρου καταδεικνύει πως πολλά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητα σου θα είναι αρκετά απαιτητικά κι είναι εξίσου πιθανό να τρέχεις να προλάβεις και κάποια εργασιακά χρονοδιαγράμματα τα οποία σε πιέζουν. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου έως και τις 22/5 σου λέει να δώσεις προτεραιότητα στην καθημερινότητα σου και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να προσπαθήσεις να την κάνεις πιο φιλική προς αυτή, βρίσκοντας χρόνο για εσάς καθώς αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού θα αντισταθμίζει την κατάσταση καθώς ο Άρης στο ζώδιο το οποίο κυβερνά θα σου δίνει κάποιες αφορμές για εξόδους, μετακινήσεις και συζητήσεις! Αν είσαι ελεύθερος αυτός ο μήνας θα κινηθεί στα δύο άκρα καθώς από τη μία μπορεί να έχεις πάρα πολλές δουλειές και καμία διάθεση για οτιδήποτε άλλο από την άλλη όμως θα υπάρχουν στιγμές που θα θυμάσαι ότι κατά βάθος είσαι ένας εξωστρεφής επικοινωνιακός άνθρωπος που του αρέσουν οι βόλτες, η διασκέδαση και το φλερτ! Από τις 20/5 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων και στις 23/5 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα φέρει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε προτεραιότητα, κάτι που θα αλλάξει εντελώς την ενέργεια που υπάρχει μέχρι στιγμής. Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να φέρει μία γνωριμία η οποία θα σε βάλει σε σκέψεις να δεσμευτείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε ο Μάϊος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για την προσωπική σου ζωή και φαίνεται πως θα δημιουργήσει νέα δεδομένα σε αυτή. Ή παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 22/5 αλλά και η πολυαστρία που θα υπάρξει σε αυτό το ζώδιο (Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής, Δίας και Ουρανός) κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, καταδεικνύουν πως βρίσκεσαι σε ένα άκρως δημιουργικό διάστημα με διάθεση να δημιουργήσεις αλλά και να ερωτευτείς! Αν είσαι ελεύθερος η επιθυμία σου πιθανό να γίνει πραγματικότητα καθώς ο Μάϊος είναι πολλά υποσχόμενος για το δικό σου ζώδιο με ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή.

Ιδιαίτερα στα μέσα του η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό αλλά και του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου (θα πραγματοποιηθούν με ακρίβεια στις 18/5) φαίνεται πως θα κρύβει μία έκπληξη για εσένα που θα σε οδηγήσει σε ένα νέο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον κεφάλαιο στη ζωή σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου, να βγείτε, να αφιερώσετε χρόνο σε κάποιες δραστηριότητες, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες συζητήσεις διαφορετικές από τα συνηθισμένα που πιθανό να αφορούν νέα κοινά όνειρα και στόχους, οι οποίες θα δημιουργήσουν ενθουσιασμό. Αυτό που χρειάζεται να κρατήσεις είναι πως ο Μάϊος είναι ένας ευνοϊκός μήνας με πολλές ευκαιρίες και πολλές εκπλήξεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε ο Μάϊος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει ενδιαφέρον γύρω από ζητήματα που αφορούν το σπίτι είτε με την κυριολεκτική είτε με την μεταφορική έννοια του όρου και οι περισσότερες σκέψεις σου θα γυρίζουν γύρω από αυτά. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 22/5 θα δημιουργήσει την ανάγκη να ανανεώσεις το χώρο που ζεις και αν μένεις μαζί με το σύντροφό σου τότε η ενασχόλησή με το σπίτι θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα δημιουργήσει μικρές στιγμές χαράς μεταξύ σας. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου δείχνει πως οι προσκλήσεις από φίλους και πρόσωπα που βρίσκονται στο κοινό σας περιβάλλον δεν θα λείψουν, οπότε με κάποιο τρόπο θα υπάρχει ισορροπία μεταξύ της ανάγκης να μείνετε σπίτι αλλά και της επιθυμίας να βγείτε και να δείτε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του Μαΐου ίσως να έχει μία συναισθηματική εσωστρέφεια η οποία όμως θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς ακόμα καλύτερα τις συναισθηματικές σου ανάγκες και έτσι να κάνεις μία επιλογή η οποία θα μπορεί να τις καλύψει. Από τις 20/5 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων (στις 23/5 θα περάσει και η Αφροδίτη και στις 26/5 και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο) θα ξεκινήσει ένα διάστημα εντελώς διαφορετικό με εξωστρέφεια αλλά και εύνοια στον αισθηματικό τομέα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να συμβεί από μία νέα γνωριμία μέχρι και ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας, αν αυτό είναι κάτι το οποίο επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ ο Μάϊος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει την ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο, να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς τις σκέψεις, τις ιδέες και τις απόψεις σου. Αυτό είναι κάτι που θα σε φέρει κοντά με νέα πρόσωπα μάλιστα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις μέσω κοινών φίλων και γνωστών ένα πρόσωπο που θα μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις, κάτι το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για μία νέα σημαντική σχέση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 8/5 και η αρμονική όψη που σχηματίζει μαζί της ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, καταδεικνύει πως οι συνετές αποφάσεις, επιλογές και κινήσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα θα φέρουν σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 22/5 είναι ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο και θα φέρει ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο. Στις 18/5 η σύνοδος της με τον Ουρανό δείχνει πως ίσως να συμβεί μια απροσδόκητη και ανατρεπτική γνωριμία! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα έχει επικοινωνιακή άνεση που θα συμβάλλει στο να υπάρξουν όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου αλλά και ιδέες για κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις αλλά και μικρές εξορμήσεις σε αγαπημένους κοντινούς προορισμούς. Αξιοποίησε και το χρόνο αλλά και τη διάθεση που θα έχεις κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα για να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας!

Πηγή: Myastro.gr

 



govastileto.gr