Ο Τσίμα Μονέκε ήταν ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του για την επιλογή των κορυφαίων παικτών της Euroleague: «Όποιοι έφτιαξαν τις καλύτερες πεντάδες θα πρέπει να ντρέπονται για τον εαυτό τους». Θυμίζουμε πως ο φόργουορντ της Μπασκόνια, μέτρησε φέτος 13.6 πόντους, 6.6 ριμπάουντ με 18.3 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Μάικ Τζέιμς από τη μεριά του, εξέφρασε την άποψη, πως οι φίλαθλοι δεν πρέπει να έχουν λόγο στην ψηφοφορία των κορυφαίων, καθώς δεν είναι αμερόληπτοι.

«Λυπάμαι, οι οπαδοί δεν πρέπει να έχουν ψήφο στις ομάδες της Euroleague. Οι φίλαθλοι θα ψηφίσουν τις ομάδες και τους αγαπημένους τους παίκτες», ανέφερε και συνέχισε:
«Δεν είναι δουλειά τους να είναι αμερόληπτοι. Υποτίθεται ότι είναι προκατειλημμένοι. Οπότε νομίζω ότι η ψηφοφορία τους έχει κάνει κάποιες ομάδες να μπερδεύουν κατά τη γνώμη μου. Αλλά σε κάθε περίπτωση οι αληθινοί γνωρίζουν».

Τέλος ο Σέιν Λάρκιν, που είχε μέσο όρο 16.8 πόντους, 5.1 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ σε 31:38 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο η Αναντολού Εφές αποκλείστηκε στα play-in από την Βίρτους Μπολόνια και δεν βρέθηκε στην 8άδα. Ο Αμερικανός γκαρντ πόσταρε ένα emoji, που γέλαγε, σχετικά με τις επιλογές των φετινών πεντάδων της Euroleague. //ΔΜ



ertsports.gr