Με κεντρική θεματική το «Threads of success» και οικοδεσπότες τη Λυδία Παπαϊωάννου και τον Γιώργο Καπουτζίδη, το Ωδείο Αθηνών γέμισε με καταξιωμένες ομιλήτριες και ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες επιτυχίας, συμβάλλοντας ενεργά στην υποστήριξη των γυναικών στον επαγγελματικό στίβο.

«Είναι η 6η χρονιά για εμάς φέτος που κάνουμε το Live a Legacy, 6 χρόνια στην οποία κι εμείς σαν οργανισμός κάνουμε τη δική μας ενδοσκόπηση, προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Τις γνώσεις που παίρνουμε από αυτή την εκδήλωση, προσπαθούμε να τις μεταλαμπαδεύσουμε στον κόσμο», είπε ο Παναγιώτης Πολύδωρος,  Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Το Live A Legacy αποτελεί μια πρωτοβουλία που ενδυναμώνει ουσιαστικά τις γυναίκες, παρέχοντας τους τα εργαλεία και την υποστήριξη για να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να χαράξουν την δική τους ιστορία επιτυχίας.

«Ζητήματα που θέλουμε να αναδείξουμε όλοι εμείς στη Mestercard αφορούν τη συμπερίληψη, τη γυναικεία ενδυνάμωση και μέσα από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες προσπαθούμε να δίνουμε έμπνευση, αλλά κυρίως τα κατάλληλα εφόδια ώστε όλοι οι άνθρωποι να αισθανθούν σίγουροι και δυνατοί για να διεκδικήσουν το επόμενο επαγγελματικό τους όραμα», είπε η  Λουκία Χωραφά, Head of Marketing της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

«Και αυτό είναι που έχει συμβάλλει το Live a Legacy σε σχέση με τη γυναικεία ενδυνάμωση στην εργασία: η δικτύωση, η έμπνευση και η επιμόρφωση μέσα από έναν διαφορετικό τρόπο, μέσα από το μοίρασμα των ιστοριών», είπε η Πηνελόπη Θεοδωρακάκου, Co-founder του οργανισμού Women On Top.

Μέσα από τις εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, γυναίκες όλων των ηλικιών έχουν τη δυνατότητα να οραματιστούν την καριέρα των ονείρων τους και να λάβουν τη στήριξη που χρειάζονται ώστε να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.



megatv.com