Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LIVE NEWS, τις τελευταίες μέρες είχαν μπει στο κάδρο τέσσερα πρόσωπα, με τους αστυνομικούς να εστιάζουν σε ένα από αυτά, από το στενό περιβάλλον του θύματος.

Οι ανακοινώσεις για την εξιχνίαση είναι πλέον θέμα ωρών. Οι γρίφοι έχουν απαντήσεις, οι Αρχές φτάνουν στην άκρη του νήματος και οι εξελίξεις για το έγκλημα στη Χαλκίδα είναι ραγδαίες.

«Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου»

Η κόρη της αδικοχαμένης γυναίκας, δεν είχε ενημέρωση για τις εξελίξεις μέχρι πριν από λίγες ώρες.

«Δεν ξέρω ποιος μπορεί να είναι. Και ήταν μόνος του; Ελπίζω αν τον έχουν βρει να μην τους ξεφύγει. Ποιον θα δω μπροστά μου, Θεέ μου. Και μόνο στην σκέψη ότι μπορεί να μην μάθω ποτέ τι έγινε, με πιάνει απελπισία».

Ήταν εκείνη που ζητούσε από τους αστυνομικούς να συνεχίσουν την έρευνα και να κάνουν τα αδύνατα – δυνατά για πάρει απαντήσεις.

«Ποιος είναι αυτός που λένε ότι είναι από το ευρύ περιβάλλον της οικογένειας; Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Ούτε ένας δεν υπάρχει για να πω ‘α, αυτός θα μπορούσε να το κάνει’. Δεν ερχόταν κάποιος στο σπίτι μας με τέτοια περιγραφή».

Μετά από αλλεπάλληλες αυτοψίες στον τόπο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί άρχισαν να αξιολογούν μια σειρά από ευρήματα. Η αποκάλυψη της σκοτεινής αλήθειας έδειχνε, από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, να βρίσκεται προ των πυλών.

«Αυτές τις ημέρες είχα άδεια και πλέον αποφεύγω να μένω στο σπίτι αυτό. Ελπίζω να βρουν ποιος το έκανε. Θέλω να μάθω την αλήθεια. Έχουν περάσει τόσες μέρες και ακόμα περιμένω».

Η 63χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που έμενε με 5 μαχαιριές στον αυχένα. Ο θάνατός της αποδόθηκε αρχικά σε πτώση από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού αλλά στη συνέχεια, μέσα από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Το έγκλημα δείχνει από την πρώτη στιγμή άσβεστο, αρρωστημένο μίσος για μια ανήμπορη γυναίκα με κινητικά προβλήματα, μια γυναίκα που ίσως εκείνα τα δραματικά τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής της, αναγνώρισε τον δράστη.

«Νομίζω ότι θα ήταν γνωστός αυτός γιατί τον αναγνώρισε και ίσως εκεί έγινε η ιστορία και την σκότωσε», λέει ξάδερφος του θύματος.

Από το στενό περιβάλλον ο δράστης

Αρχικά είχε βρεθεί στο μικροσκόπιο, ένα 6ωρο τη μέρα της δολοφονίας, από την στιγμή που έφυγε η κόρη της 63χρονης από το σπίτι για να πάει στη δουλειά της μέχρι την ώρα που φίλη της εκείνο το απόγευμα μπήκε στο διαμέρισμα και εντόπισε νεκρή την 63χρονη.

Ο δολοφόνος της γυναίκας φαίνεται πως την έριξε από την εσωτερική σκάλα και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε 5 φορές στον αυχένα με ένα κουζινομάχαιρο.

Κατάθεση στους αστυνομικούς έχει δώσει και η γυναίκα που μπήκε στο διαμέρισμα και βρήκε την 63χρονη νεκρή. Σε κατάσταση σοκ εκείνη την ημέρα τηλεφώνησε στην κόρη της και την ενημέρωσε για τις σκληρές εικόνες που είδε.

Κάτοικοι της περιοχής αλλά και συγγενείς της 63χρονης αξιολογούσαν καθημερινά τις τελευταίες δύο εβδομάδες το κάθε στοιχείο και την κάθε πληροφορία που μάθαιναν.

Δύο και πλέον εβδομάδες μετά το έγκλημα, φτάνουμε στην ώρα της αλήθειας, με ένα άτομο από το περιβάλλον της άτυχης γυναίκας να έχει στραμμένα πάνω του όλα τα βλέμματα των Αρχών.



megatv.com