Η γαλλική ομάδα, όμως, απέρριψε την πρόταση των “μπλάνκος” και επιμένει στα 60 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του Γιορό, ο οποίος είναι ένα από νέα μεγάλα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο νεαρός άσος συναντήθηκε με τη διοίκηση της Λιλ και ξεκαθάρισε πως το καλοκαίρι θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να παίξει σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού, καθώς εκτός από τη Ρεάλ έντονο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει επίσης Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, η Γιουνάιτεντ κατέθεσε και επίσημη πρόταση 60 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματά του, όπως σχετικά αναφέρει η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης “Marca”, καθώς η Γιουβέντους αρνείται να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο στόπερ της, Γκλέισον Μπρέμερ.

Ο Γιορό άλλαξε ατζέντη και συνεργάζεται πλέον με τον διάσημο Πορτογάλο μάνατζερ, Ζοάο Μέντες. Την επόμενη εβδομάδα ο Μέντες θα συναντηθεί ξανά με τον πρόεδρο της Λιλ, Ολιβιέ Λετάνγκ, για να συζητήσουν το μέλλον του Γιορό, μεταφέροντας τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από τη Ρεάλ και τις αγγλικές ομάδες, απαιτώντας να υλοποιηθεί η επιθυμία του πελάτη του για μεταγραφή.

Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Γιορό για να κάνει το κεντρικό δίδυμο, για τα επόμενα χρόνια, με τον Τζάραντ Μπρένθγουεϊτ, για τον οποίο έκανε επίσημη πρόταση 50 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από την Έβερτον.

Ο 21χρονος στόπερ έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν στην Premier League και μάλιστα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των “τριών λιονταριών” για το Euro 2024, το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο νεαρός άσος πέρα από την εθνική ομάδα θέλει και σε συλλογικό επίπεδο να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ στο τέλος της σεζόν, ενώ έχει πρόταση και από την Τότεναμ. Ο πανύψηλος αμυντικός (1.95μ) έχει συμβόλαιο έως το 2027.//Λ.



ertsports.gr