Χθες, οι δικαστικές Αρχές αντικατέστησαν τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβάλλει μετά την απολογία του για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, με ένταλμα προσωρινής κράτησης. Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την καταγγελία της συζύγου του για παραβίαση των όρων, καθώς και μετά την ενημέρωση που είχε η ανακρίτρια από τις αστυνομικές Αρχές ότι αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου και δεν έχει εμφανιστεί.

Μετά την έκδοση του εντάλματος, ο Απόστολος Λύτρας παρουσιάστηκε στο ΑΤ Παλλήνης, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στο ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας όπου πέρασε τη νύχτα και σήμερα οδηγήθηκε στην Ευελπίδων.

Έπειτα, οδηγήθηκε στο ανδρικό τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού όπου και κρατείται.

Αλληλομηνύσεις

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες, καθώς ο Απόστολος Λύτρας κατέθεσε και εκείνος μήνυση κατά της γυναίκας του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, υποστηρίζοντας ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν, καθώς ο ίδιος δεν πήγε στο σπίτι όπου διέμεναν με τη σύζυγό του, ενώ για τα μηνύματα που της έχουν αποσταλεί είπε ότι δεν είναι απειλητικά.

Παράλληλα, ο ποινικολόγος βρέθηκε και ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, από τον οποίο αφέθηκε τυπικά ελεύθερος ως προς το σκέλος της μήνυσης που κατέθεσε η 37χρονη. Η δικογραφία αυτή θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών η οποία λόγω της ειδικής δωσιδικίας του κατηγορούμενου, είναι αρμόδια να ασκήσει ή μη ποινική δίωξη.



megatv.com