Στην Ινδία γίνεται σήμερα το κοσμικό γεγονός του πλανήτη.

Ο 29χρονος Anant Ambani, γιος του πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας Mukesh Ambani με περιουσία που ξεπερνά τα 110 δισεκατομμύρια δολάρια, παντρεύεται σήμερα την εκλεκτή της καρδιάς του Radhika Merchant στη Βομβάη.

Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες γιορτάζει με φίλους και εκλεκτούς προσκεκλημένους το ευτυχές γεγονός.

Πριν από 4 μήνες 1200 στενοί φίλοι των νεόνυμφων απόλαυσαν μία πριβέ συναυλία από τη Ριάνα. Και έκαναν μία VIP κρουαζιέρα σε Ιταλία και Γαλλία.

Προσκεκλημένος στο bachelor του ζευγαριού ήταν ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος φημολογείται πως για το σόου μίας ώρας που προσέφερε έλαβε αμοιβή που ξεπερνά τα 10 εκατομμυρία δολάρια.

Ο γάμος είναι χωρίς αμφιβολία το κοσμικό γεγονός του πλανήτη καθώς μόνο για τη σημερινή ημέρα έχουν δαπανηθεί περισσότερα από 310 εκατομμύρια δολάρια.

Οι διάσημοι προσκεκλημένοι στον πιο χλιδάτο γάμο της χρονιάς

Το παρόν στη σημερινή τελετή θα δώσουν χιλιάδες προσκεκλημένοι από ολόκληρο τον κόσμο. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ο πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ, η Χίλαρι Κλίντον, η Κιμ Καρντάσιαν και ο ηθοποιός και παλαιστής Τζο Σίνα.

Ο 29χρονος Ανάντ είναι το τελευταίο παιδί του μεγιστάνα Μουκές Αμπάνι, στο οποίο ο Ινδός επιχειρηματίας έχει αδυναμία καθώς από μωρό είχε σοβαρά ζητήματα υγείας.

Η τελετή θα γίνει στο 28οροφο σπίτι της οικογένειας και για λόγους ασφαλείας έχουν αποκλειστεί από τις Αρχές 4 οικοδομικά τετράγωνα.

Σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το σημείο στο οποίο γίνεται σήμερα ένας από τους ακριβότερους γάμους της παγκόσμιας ιστορίας, εκατομμύρια άνθρωποι βιώνουν την απόλυτη ανέχεια. Με βάση τα επίσημα στοιχεία περισσότεροι από 240 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ινδία ζουν σήμερα κάτω από το όριο της φτώχειας.



megatv.com