Την πόρτα του γραφείου του στους πολίτες άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής (11/7) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να τους δει από κοντά και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματά τους.

Στην Κουμουνδούρου έχουν σχηματιστεί ουρές από κόσμο, που περιμένει να συναντήσει τον πρόεδρο του κόμματος τετ α τετ, να του εκφράσει τις αγωνίες του και ό,τι άλλο τον απασχολεί.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία συνάντησης με τους πολίτες έχει ως εξής: το τετ α τετ με τον πρόεδρο του κόμματος διαρκεί από 3 – 5 λεπτά, όπου εκεί ο κ. Κασσελάκης κυρίως ακούσει και κρατάει σημειώσεις και οι πολίτες εκφράζουν τόσο τα προβλήματά τους και τις σκέψεις τους.

Κοινός τόπος πολλών συζητήσεων ήταν η ακρίβεια, η ανάπτυξη των επιχειρήσεων και η εγκληματικότητα.

Νέο κείμενο κριτικής από το «στρατόπεδο Τσίπρα» κατά Κασσελάκη

Παράλληλα, στην σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας στελέχη που έχουν αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα συνέταξαν κείμενο με αιχμές για τα περί μαύρου χρήματος, αλλά και για τις αλλαγές που θέλει να φέρει ο Στέφανος Κασσελάκης στο κόμμα.

Οι «8», επανήλθαν με νέο κείμενο εστιάζοντας σε τρία σημεία:

-Αίτημα να υπάρξει σαφής τοποθέτηση των όσων αφορά περί μαύρου χρήματος αλλά και των αιχμών της οικονομικής διαχείρισης από την προηγούμενη ηγεσία του κόμματος,

-Το αποτέλεσμα των γαλλικών βουλευτικών εκλογών αποτελεί τον οδηγό για την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων και στην Ελλάδα,

-Οι «8» παρατηρούν ότι οι καταστατικές αλλαγές που έχει προαναγγείλει ο Στέφανος Κασσελάκης οδηγούν σε ρευστοποίηση του κόμματος.

Με πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) συγκροτούνται πέντε ομάδες εργασίας. Θα αφορούν τις θεματικές: Στέγη, Υγεία, Τράπεζες/Ιδιωτικό χρέος, Μικρομεσαίοι, Εργασιακά.



megatv.com