Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παυλίδη βελτίωσε τρεις φορές το ρεκόρ της, αφού μπήκε στον αγώνα με 46,31 μ. και έκανε διαδοχικά 47,03 μ., 47,05 μ. και 47,55 μ. στην τελευταία της βολή, που της έδωσε τη δεύτερη θέση στο γκρουπ της.

Είχα πολύ άγχος, αλλά μετά την πρώτη βολή ένιωσα πολύ καλά και απελευθερώθηκα. Είμαι χαρούμενη για την παρουσία και την πρόκριση. Ήταν πολύ σημαντικό ότι είχα λάβει μέρος στο Βαλκανικό, γιατί ήξερα τη διαδικασία με τα call room, που είναι και αυτή που αγχώνει τα περισσότερα παιδιά εδώ. Ευχαριστώ τους συναθλητές μου που ήταν στις εξέδρες και με στήριξαν“, είπε η Βασιλική Σαμολαδά.

Στον τελικό της δισκοβολίας προκρίθηκε και η Μαρία Ραφαηλίδου με τη βολή της στα 43,04 μ., που της έδωσε τη 11η θέση στο σύνολο των δύο γκρουπ. Η αθλήτρια ήταν άκυρη στη 2η βολή και σημείωσε 41,70 μ. στην τρίτη.

Τελικά το πρωινό δεν μου ταιριάζει αρκετά. Παρόλα αυτά έστω και οριακά μπήκα στον τελικό. Είμαι αρκετά κουρασμένη μετά και τη σφαιροβολία, ωστόσο στον τελικό θα επιδιώξω να ξεπεράσω τον εαυτό μου“, είπε η Ραφαηλίδου.



ertsports.gr