Εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκδόθηκαν σε βάρος των δύο Κρητικών που έχουν ταυτοποιηθεί ως δράστες της ομαδικής άγριας επίθεσης για ασήμαντη αφορμή σε βάρος Ελληνοκαναδού, με καταγωγή από την Κρήτη.

Από τις καταθέσεις των θαμώνων του καταστήματος, αλλά και από τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η αστυνομία ταυτοποιήθηκαν ένας 31χρονος από τα Ζωνανιά και ένας 32χρονος από το Γαζί.

Η φωτογραφία από την ακτινογραφία του θύματος. Οστά του κρανίου και της μύτης έχουν σπάσει.

Την ίδια ώρα ο Ελληνοκαναδος χρηματιστής μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο λόγω σοβαρού προβλήματος στο μάτι του μετά τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε στο πρόσωπο καθώς οι γιατροί εκτίμησαν ότι κινδυνεύει να υποστεί μόνιμη ζημιά.

Κι όλα αυτά, για ασήμαντη αφορμή, όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο. Όταν ο 49χρονος έβγαινε από το μαγαζί με την οικογένειά του, ένας νεαρός τον ακούμπησε με το τσιγάρο στο χέρι. Ακολούθησε διάλογος μεταξύ των δύο αντρών. Αντί μίας συγγνώμης που θα έλυνε την παρεξήγηση, ξεκίνησε ένας ανελέητος και άγριος ξυλοδαρμός.

Αστυνομικοί αναζητούν στα Ζωνιανά, τόπο καταγωγής του ενός άντρα που έχει αναγνωριστεί, τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού.

Ο Ελληνοκαναδός που ζει από καθαρή τύχη, θα παραμείνει στο νοσοκομείο του Ηρακλείου μέχρι να αναρρώσει.



megatv.com