Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου το κάταγμα που είχε υποστεί στη γνάθο έχει αποκατασταθεί πλήρως, ενώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το μάτι του παραμένει και θα αποκατασταθεί σταδιακά σε βάθος χρόνου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα στην γνάθο, στη ρινική και στη μετωπιαία κοιλότητα. Όσον αφορά την κατάσταση του ματιού του παραμένει ένα μικρό πρόβλημα στην κίνησή του, η οποία -σύμφωνα με τους ειδικούς- εκτιμάται να επανέρχεται σε 2 με 3 μήνες στην πλήρη και κανονική λειτουργία του.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι η κατάσταση της υγείας του 49χρονος είναι εμφανώς βελτιωμένη, αποφασίστηκε να του δοθεί εξιτήριο.

Ωστόσο, ο 49χρονος θα επιστρέψει ξανά την ερχόμενη εβδομάδα στο Βενιζέλειο προκειμένου γίνει επανεξέταση και αξιολόγηση της πορείας της υγεία του.

Την ίδια στιγμή, άφαντοι παραμένουν οι νταήδες που παρά την ταυτοποίησή τους και την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα από τις αρχές.

Εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκδόθηκαν σε βάρος των δύο Κρητικών που έχουν ταυτοποιηθεί ως δράστες της επίθεσης σε βάρος του 49χρονου.

Από την παρέα που επιτέθηκε στην οικογένεια των τουριστών, έχουν ταυτοποιηθεί ένας 31χρονος από τα Ζωνιανά και ένας 32χρονος από το Γάζι της Κρήτης.



megatv.com