Από Αθηναίους που βρήκαν την ευκαιρία για μία ανάσα δροσιάς, αλλά και τουρίστες, σαν τον Τζενάρο από τη Νάπολη, την Ζωή από την Ουγγαρία, που μέσω βιντεοκλήσης μεταφέρει την εικόνα στην πατρίδα της και την Άννα, που ήρθε στην Ελλάδα με τις φίλες της για να παντρευτεί.

Αυτά συμβαίνουν στην οργανωμένη παραλία του Αλίμου όπου έχουν κάνει… απόβαση τουρίστες από κάθε γωνιά του πλανήτη, με την τουριστική κίνηση στην Αθήνα να παρουσιάζει έκρηξη.

Για να μπει κάποιος στην οργανωμένη παραλία στον Άλιμο σήμερα Σάββατο και να κάνει μία βουτιά θα πρέπει να πληρώσει 10 ευρώ είσοδο, ενώ αν επιθυμεί ένα σετ με δύο ξαπλώστρες και μία ομπρέλα ακριβώς δίπλα από το κύμα τότε θα πρέπει να πληρώσει ακόμη 22 ευρώ.

Εκείνοι που επιθυμούν καθημερινή πρόσβαση στην παραλία και γνωρίζουν πως οι τιμές των υπηρεσιών στις οργανωμένες είναι πιο ακριβές το Σαββατοκύριακο, προτιμούν τις ελεύθερες για λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Ειδικά για εκείνους που θα περάσουν την άδειά τους στις… παραλίες της Αττικής, το κόστος της καθημερινής επίσκεψης σε οργανωμένες πλαζ είναι δυσβάσταχτο.



megatv.com