Οι «Ράμπο» της Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων μπαίνουν σε παράνομο πάρτι στο Πυργί, της Μυκόνου.

Διακόπτουν τη μουσική και ξεκινούν τον έλεγχο. Ο Γάλλος DJ αποχωρεί άρον-άρον. Οι ελεγκτές διαπιστώνουν ότι ο χώρος έχει μισθωθεί από γαλλική εταιρεία, με σκοπό τη φιλοξενία καλοκαιρινού πάρτι στη Μύκονο, που όμως δεν έχει δηλωθεί πουθενά.

Οι ελεγκτές διαπιστώνουν ότι τίποτα δεν γίνεται νόμιμα. Συλλέγουν τα στοιχεία, εντοπίζουν ηλεκτρονικά εισιτήρια εισόδου 300 ευρώ για κάθε άτομο, που δεν δηλώθηκαν και επιβεβαιώνουν καταγγελίες των επιχειρηματιών του νησιού, για το παράνομο στήσιμο κλαμπ σε βίλες.

Ολοκληρώθηκε το 3μερο παράνομο πάρτι στη Μύκονο

Το παράνομο πάρτι συνεχίζει κανονικά στον συναυλιακό χώρο -όπως είχε αποκαλύψει το MEGA-, όπου είναι διακοσμημένος μάλιστα, με τρόπο τέτοιο που να παραπέμπει σε πειρατές που κυριεύουν το «Νησί των ανέμων».

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει πως το πάρτι ξεκίνησε παρέχοντας στους λάτρεις των prive πάρτι άφθονο φαγητό, ποτό, και σόου του εξωτερικού.

Και συνέχισε με τους συμμετέχοντες να είναι τόσοι πολλοί που είχαν κατακλύσει τον χώρο. Η μουσική δεν σταμάτησε λεπτό και οι διάσημοι dj συνέχισαν να αλλάζουν ανά δύο ώρες. Οι συμμετέχοντες είχαν καταβάλει τιμή εισιτηρίου έως 1200€ για το τετραήμερο ξεφάντωμα στην Μύκονο.

Οι διοργανωτές του παράνομου πάρτι όχι μόνο τήρησαν πιστά το πρόγραμμα που είχαν υποσχεθεί στους ευκατάστατους πελάτες τους, άλλα το παρέτειναν μέχρι και τη στιγμή, που ο ήλιος δυσκόλευε τη διασκέδαση των συμμετεχόντων.

Στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο του MEGA φαίνεται να κρατούν βεντάλιες να φορούν γυαλιά και μάλιστα να έχουν βάλει και ανεμιστήρα πάνω στην κονσόλα για τον dj.

Το μεγαλύτερο παράνομο prive πάρτι της Μυκόνου ολοκληρώνεται, όπως ήταν προγραμματισμένο απόψε, με τους διοργανωτές, που αποκόμισαν πολύ υψηλά και «μαύρα» έσοδα, ουδόλως να επηρεάζονται από τους ελέγχους των Αρχών στο νησί.

Τι εντόπισαν οι εκλεκτές της ΑΑΔΕ στο παράνομο πάρτι στο Πυργί

Πρόκειται για πάρτι, τα οποία διαφημίζονται στα social media, ως επισήμως οργανωμένα από εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων και συστήνεται η διεξαγωγή τους ως νόμιμη. Ωστόσο αυτό, το οποίο εντόπισαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, έρχεται να αποδείξει ακριβώς το αντίθετο, καθώς η διοργανώτρια γαλλική εταιρεία είναι χωρίς έναρξη δραστηριότητας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία προκύπτει ότι γαλλική εταιρεία είχε νοικιάσει τον χώρο για να διοργανώσει πάρτι, με διάσημο DJ, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τους ελεγκτές πήρε αγκαλιά την κονσόλα του, πήδησε στον κήπο και το έβαλε στα πόδια άρον – άρον. Οι συμμετέχοντες στο πριβέ πάρτι είχαν καταβάλει το ποσό των 300 ευρώ έκαστος. Ποσό, που τους εξασφάλιζε πρόσβαση τόσο στον χώρο, όσο και στο bar και τον μπουφέ του πάρτι.

Όμως ουδείς από τους παρευρισκόμενους στην πολυτελή βίλα δεν είχε λάβει απόδειξη, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 50.000 ευρώ. Δεν είχαν κοπεί τιμολόγια ούτε για την ενοικίαση των ηχητικών εγκαταστάσεων- ποσό άνω των 5.000 ευρώ- ενώ αντίστοιχες φορολογικές παραβάσεις καταγράφηκαν και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες, όπως κάβα, catering, φύλαξη, κ.λπ.

Τόσο οι διοργανωτές, όσο και το σύνολο των προμηθευτών του πάρτι, θα πληρώσουν τα πρόστιμα που τους αναλογούν, και θα ελεγχθούν σε βάθος πενταετίας, δεδομένου ότι οι ελεγκτές εκτιμούν πως αυτό έχει γίνει κατ’ εξακολούθηση.



megatv.com