Είκοσι οχτώ δευτερόλεπτα και δυο πιστόλια χρειάστηκε ο μοναχικός λύκος, για να σκοτώσει σε κοινή θέα, τον 54χρονο τοπογράφο στις 2 Ιουλίου στο Ψυχικό.

Το βίντεο που εξασφάλισε το ΜEGA και ο δημοσιογράφος των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι σοκαριστικό.

Σε έξι δευτερόλεπτα άδειασε το πρώτο πιστόλι

Είναι λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί. Ο τοπογράφος φτάνει στο γραφείο του στο Ψυχικό.

Ανάβει τα alarm και προσπαθεί να παρκάρει. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για τον δολοφόνο του που έχει στήσει καρτέρι θανάτου.

Φτάνει δίπλα του με το μηχανάκι, βγάζει το όπλο και τον δολοφονεί εν ψυχρώ. Σ έναν πολυσύχναστο δρόμο, την ώρα που αρκετοί γονείς πήγαιναν τα παιδιά τους στο σχολείο που βρίσκεται ένα τετράγωνο δίπλα από το σημείο της δολοφονίας.

Δευτερόλεπτα πριν, ένα αυτοκίνητο περνά από το ίδιο στενό και περιμένει στη γωνία για να στρίψει. Το ΙΧ δεν έχει φύγει. Κι όμως ατάραχος ο πιστολέρο πυροβολεί ασταμάτητα το θύμα του και μάλιστα χωρίς καν σιγαστήρα στο όπλο.

Μέσα σε έξι δευτερόλεπτα άδειασε το πρώτο πιστόλι.

Κυνικός κι αδίστακτος έβγαλε και δεύτερο όπλο για την χαριστική βολή

Με ψυχραιμία που σοκάρει ο δράστης και χωρίς να χάσει ούτε δευτερόλεπτο, έβγαλε το δεύτερο πιστόλι, το οποίο φέρεται να έκρυβε μέσα στο τσαντάκι μέσης και πυροβόλησε ακόμη 4 φορές.

Είκοσι δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να ετοιμάσει το δεύτερο όπλο, να σταθεροποιήσει το μηχανάκι και να καταφέρει το τελειωτικό χτύπημα στον τοπογράφο.

Κυνικός, ψυχρός και ήρεμος, χωρίς να τον νοιάζει τίποτα αφού είχε διαπράξει την εν ψυχρώ δολοφονία φεύγει σαν κύριος.

Φορώντας λευκό κράνος, καφέ παντελόνι, μαύρο μπουφάν και γάντια και χωρίς να αφήνει κανένα μέρος του σώματός του ακάλυπτο, διαπράττει το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.

Η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει τις έρευνες για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του τοπογράφου

Ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας, είχε πραγματοποιήσει πρόβα θανάτου και μια ημέρα πριν την εκτέλεσή.

Κάμερες ασφαλείας τον είχαν καταγράψει στις 07.14 το πρωί να κινείται με το μηχανάκι του, και τα ίδια ακριβώς ρούχα με αυτά που πραγματοποίησε τη δολοφονία, γύρω από το γραφείο του 54χρονου τοπογράφου.

Ως δράστης έχει συλληφθεί από την αστυνομία ένας 44χρονος, ο οποίος διαπιστώθηκε από την έρευνα που έγινε στο κινητό του ότι έκανε αναζητήσεις γύρω από τη ζωή του θύματος καθώς είχε και φωτογραφία του αποθηκευμένη στο τηλέφωνο του.

Ο 44χρονος, βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές, ενώ αναζητείται ο εντολέας της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στη Μύκονο, εκεί όπου το θύμα, είχε αναπτύξει μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια και εκτιμάται πως από το κοσμοπολίτικο νησί, δόθηκε η εντολή για την εξόντωση του.



megatv.com